default-image

Ηλ. Λυγερός: Απογοητευτική η κατάσταση στον Δήμο (video)

Κρήτη
Ηλ. Λυγερός: Απογοητευτική η κατάσταση στον Δήμο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία εβδομάδα μετά τη συνέντευξη του Γιάννη Κουράκη, στις "Αντιθέσεις" της "ΚΡΗΤΗ TV" και το Γιώργο Σαχίνη, ο επικεφαλής της παράταξης Ενεργοί Πολίτες Ηλίας Λυγερός σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση, αναφέρθηκε στα δημοτικά πράγματα του Ηρακλείου, μιλώντας ανοιχτά για απραξία από την πλευρά της δημοτικής αρχής... αλλά και προσωπικής ατζέντας των αντιδημάρχων που κάνουν από τώρα σενάρια διαδοχής όπως τόνισε.

Εξηγώντας ότι στην πόλη τα τελευταία δύο χρόνια τα έργα είναι ελάχιστα και τα μεγάλα έργα ανύπαρκτα, ο κ. Λυγερός μίλησε για κόντρες μεταξύ των στελεχών της δημοτικής αρχής... χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Πέτρο Ινιωτάκη που λίγο έμεινε μέσα σε αυτό το πλαίσιο της κόντρας όπως εξήγησε να μείνει εκτός δημοτικού σχήματος στον προηγούμενο ανασχηματισμό.

Ο κ. Λυγερός στην συνέντευξή εμφανώς απογοητευμένος από την πορεία στο δήμο Ηρακλείου διευκρίνισε ότι δεν μπορεί ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας απλά να παρακολουθεί τις εξελίξεις... διευκρινίζοντας ότι την ώρα που η πόλη διψάει για έργα ο δήμαρχος σκέφτεται τη λήξη της θητείας και οι αντιδήμαρχοι... ποιος θα πάρει τη θέση του δημάρχου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News