default-image

Σμαραγδής: Τιμά τον αδερφό του Νίκο στα γυρίσματα της ταινίας

Κρήτη
Σμαραγδής: Τιμά τον αδερφό του Νίκο στα γυρίσματα της ταινίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με έναν εξαιρετικά φορτισμένο συγκινησιακά τρόπο, που δεν είναι πένθος αλλά θρήνος για μία μεγάλη απουσία, ο Γιάννης Σμαραγδής αποχαιρετά τον αδερφό του Νίκο. Με ένα τρισάγιο, στο «πλατό» της νέας του ταινίας στα Καπετανιανά, ο Γιάννης Σμαραγδής τιμά τον αγαπημένο του Νίκο, εκεί στο φυσικό του χώρο, με την κλακέτα και την κάμερα σε δράση. Εκεί όπου ο Νίκος ξεδίπλωσε δεκαετίες τώρα το αστείρευτο ταλέντο του στην κινηματογραφική φωτογραφία.

Η κηδεία του Νίκου Σμαραγδή θα τελεσθεί σήμερα στο Χαλάνδρι την ώρα που ο αδερφός του θα χτυπά την κλακέτα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας για το Νίκο Καζαντζάκη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

Η ταινία για το Νίκο Καζαντζάκη είναι το νέο μεγάλο εγχείρημα του κρητικού σκηνοθέτη και γι'  αυτή  μίλησε στον 9.84 και το Γιώργο Σαχίνη.

Μάλιστα ο Γιάννης Σμαραγδής, αποκάλυψε τις πρώτες σκηνές της ταινίας και εξομολογήθηκε γιατί επέλεξε να ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Κρήτη και στα Αστερούσια Όρη.

Με έντονη εξομολογητική διάθεση μίλησε για το βαθύτερο νόημα της νέας του ταινίας, το κάστ που την πλαισιώνει και φυσικά για τη μεγάλη απώλεια του αδερφού του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News