default-image

Στ. Θεοδωράκης: Οι ταμπέλες δεν παίζουν κανένα ρόλο στη ζωή

Κρήτη
Στ. Θεοδωράκης: Οι ταμπέλες δεν παίζουν κανένα ρόλο στη ζωή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικού υποδείγματος και όχι συγκόλληση δυνάμεων με πρωταγωνιστές παλαιούς και φθαρμένους  Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ, είπε μιλώντας στον 9.84 ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Υποστήριξε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει μεν αλλά με βαριά μέτρα και φόρους για τους πολίτες, με ερωτηματικό αν θα μπορούν να πληρώσουν. Ως εκ τούτου , όπως είπε τα σενάρια για  εκλογές πάνε για πιο πίσω , όμως είναι βέβαιο για τον ίδιο ότι τον Οκτώβριο θα ζήσουμε ένα νέο θρίλερ από την ανετοιμότητα της κυβέρνησης στη τότε αξιολόγηση.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν έλαβε καμία πρόσκληση από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά το θέμα δεν είναι οι συνομιλίες με το ΠΑΣΟΚ αλλά να μπει νέο αίμα στη πολιτική. Δεν χρειαζόμουν το συνέδριο της Δράσης για να συναντήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο διευκρίνισε ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας  είναι το μέλλον για τη χώρα, άρα όταν προκύψει θέμα για τον ίδιο θα μετρήσει η κυβερνησιμότητα  ενός τέτοιου σχήματος.  Ο διάλογος με κεντροαριστερούς και κεντροδεξιούς μεταρρυθμιστές είναι ανοιχτός, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ όσο η ηγεσία του συμπεριφέρεται με λαϊκιστικές ιδεοληψίες είναι εκτός σχεδίων και συζητήσεων για το Ποτάμι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News