default-image

"Μάγεψε" με την ομιλία του ο καθηγητής Αστροφυσικής

Κρήτη
"Μάγεψε" με την ομιλία του ο καθηγητής Αστροφυσικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν ο ομιλητής λέει ουσιαστικά πράγματα ο κόσμος συρρέει και παρακολουθεί κρεμασμένος και στα παράθυρα. «Μάγεψε» με την ομιλία του ο καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών Μάνος Δανέζης. 

Η ομιλία με θέμα "ο ρόλος της επιστήμης και του επιστήμονα σε μια Νέα Πολιτισμική Πραγματικότητα", πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Θεατρικού σταθμού Ηρακλείου το Σάββατο14/05 το βράδυ. 

Με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσαν εκατοντάδες Ηρακλειώτες αλλά και επισκέπτες από όλο το νησί (που «ξεχείλισαν» κυριολεκτικά την αίθουσα του θεατρικού σταθμού) την επιτυχημένη ομιλία του Αστροφυσικού Μάνου Δανέζη. Χαρακτηριστικό ήταν ότι ο κόσμος που κατέκλυσε εσωτερικά τον χώρο γέμισε και τους εξωτερικούς χώρους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Μινωικός Πολιτισμός και γραφές» δρ. Μηνάς Τσικριτσής συντόνισε την ομιλία ευχαριστώντας τον ομιλητή κ. Μάνο Δανέζη, την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως συνδιοργανώτρια - τον Δήμο Ηρακλείου για τη φιλοξενία του στο χώρο του Θεατρικού Σταθμού, καθώς και όλα τα μέλη του Συλλόγου που βοήθησαν στην εκδήλωση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News