default-image

Β. Λεβέντης: Θέλουν οικουμενική Τσίπρας-Μεϊμαράκης

Κρήτη
Β. Λεβέντης: Θέλουν οικουμενική Τσίπρας-Μεϊμαράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον υπολογισμό των συντάξεων βάσει εισοδηματικών κριτηρίων τάσσεται ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σύμφωνα με τον ίδιο στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη.

Κατηγορεί την κυβέρνηση και τον υπουργό Εργασίας ότι θέτει προ τετελεσμένων τη Βουλή, καθώς εντός λίγων ωρών ενημερώνει τα κόμματα και παραδίδει τις προτάσεις του στους θεσμούς. Διευκρινίζει δε ότι χωρίς διορθωτικές αλλαγές προς όφελος των ασφαλισμένων δεν πρόκειται να ψηφίσει το ασφαλιστικό.

Ξεκαθάρισε ότι δε ζητά οικουμενική για τα υπουργεία όπως πολλοί του καταλογίζουν, ούτε βέβαια προκειμένου να δοθεί άφεση αμαρτιών σε εκείνους που φέρονται να είναι αναμεμειγμένοι σε υποθέσεις που χρήζουν δικαστικής διερεύνησης και πρόσθεσε ότι η πτώση της κυβέρνησης βρίσκεται προ των πυλών.

Αναφορικά με τις εκλογές στη Ν.Δ. ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καθώς ανεξάρτητα από τις δηλώσεις του ότι δε θέλει συγκυβέρνηση με τον Αλ. Τσίπρα, που τις κάνει εξαιτίας των εσωκομματικών της Ν.Δ., Μεϊμαράκης και Τσίπρας στην ουσία θέλουν οικουμενική ενώ ο Μητσοτάκης αναμένεται να αναβιώσει το δικομματισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News