default-image

Λούλης: Το τέλος των προσδοκιών και η αρχή της αβεβαιότητας

Κρήτη
Λούλης: Το τέλος των προσδοκιών και η αρχή της αβεβαιότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με το τέλος του 2015 κλείνει και η δραματική εποχή των προσδοκιών στην Ελλάδα, η οποία πλέον βιώνει την καταθλιπτική βεβαιότητα της εφαρμογής του τρίτου μνημονίου, που οι πολίτες αντιλαμβάνονται πλέον ότι μπορεί να είναι και σκληρότερο από τα προηγούμενα».

Αυτά είπε, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη, ο πολιτικός επιστήμονας και επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης, σημειώνοντας ότι ο Τσίπρας από τη στήριξη του κόσμου πέρασε απλά στην ανοχή του, μη έχοντας όμως ουσιαστικά αντίπαλο αυτή τη στιγμή και για πολύ ενδεχομένως ακόμη.

«Η κατάσταση στη Ν.Δ. είναι οριακή» και όπως είπε ο κ. Λούλης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή θα αλλάξει δομικά - και οι εσωκομματικές εκλογές δεν το βοηθάνε σε αυτό - ή σταδιακά θα οδηγηθεί σε οριστικό μαρασμό.

«Η αλλαγή στη Ν.Δ. δε θα πρέπει να αποκλείει τη διάσπαση, αν πρόκειται να γίνουν τομές σε ένα παρωχημένο κομματικό σύστημα», τόνισε. Ο Γιάννης Λούλης μίλησε ακόμη για την καταθλιπτική παραίτηση των πολιτών και για το ενδεχόμενο οι εκλογές να είναι πιο κοντά από όσο οι περισσότεροι φαντάζονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News