default-image

Το συλλεκτικό DVD/CD Box Set του AGORA κυκλοφορεί στις 21 Δεκεμβρίου

Απόψεις
Το συλλεκτικό DVD/CD Box Set του AGORA κυκλοφορεί στις 21 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το AGORΑ, το βραβευμένο ντοκιμαντέρ-κιβωτός της ελληνικής κρίσης σε σκηνοθεσία Γιώργου Αυγερόπουλου πρόκειται να κυκλοφορήσει σε συλλεκτικό DVD/CD Box Set από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Το Box Set περιέχει:

• Το DVD της ταινίας (ελληνικά, αγγλικά)

• Το CD με το soundtrack

• Έξτρα σκηνές

• Συνοδευτικό booklet 48 σελίδων

Η έκδοση θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και οι προπαραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Small Planet έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ένα αντίδοτο στη λήθη

Tα πέτρινα χρόνια της κρίσης που συγκλονίζει την Ελλάδα συμπυκνώνονται σε δύο κινηματογραφικές ώρες υψηλής έντασης και συγκίνησης, μέσα από την αφηγηματική οξυδέρκεια του κινηματογραφιστή Γιώργου Αυγερόπουλου.

To AGORΑ έχει παρουσιαστεί είτε τηλεοπτικά είτε κινηματογραφικά σε διάφορες γλώσσες σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Ευρώπη, με συμμετοχές σε πολύ σημαντικά διεθνή φεστιβάλ ντοκιμαντέρ και μεταδόσεις από δεκάδες τηλεοπτικά δίκτυα.

Το ντοκιμαντέρ τιμήθηκε με το Ειδικό Βραβείο Κριτικής Δημοσιογραφίας του γερμανικού Ιδρύματος Otto Brenner, το Βραβείο Ορφέας για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες και το Βραβείο για το Καλύτερο Σχέδιο Ταινίας στο FIPA INDUSTRY 2014 στη Γαλλία.

Νομίζω πως ο κινηματογράφος έχει μια αξία όταν είναι εθνικός, όταν βγαίνει από την ψυχή της χώρας. Πρόσφατα πάντως εντυπωσιάστηκα όχι από μια ταινία αλλά από το ντοκιμαντέρ «AGORA».

Κώστας Γαβράς, Συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino

Πολυτελής συλλεκτική έκδοση

Το πολυσυζητημένο, αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ κυκλοφορεί σε DVD στα ελληνικά και στα αγγλικά. Περιλαμβάνονται επίσης πρόσθετες σκηνές που δεν συμπεριλήφθηκαν στην ταινία καθώς και ειδικό δίγλωσσο ένθετο 48 σελίδων με αναλυτικές πληροφορίες για την ταινία και τους δημιουργούς της. Για πρώτη φορά επίσης παρουσιάζεται το CD του soundtrack της ταινίας σε σύνθεση του Γιάννη Παξεβάνη, με τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών όπως οι Φώτης Σιώτας, Πάνος Τόλιος, Μιχάλης Προφύρης κ.ά.

Ειδική προσφορά για την Ελλάδα: Δωρεάν αποστολή για προπαραγελίες από 14 Δεκεμβρίου

Από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, έχετε τη δυνατότητα να προπαραγγείλετε το συλλεκτικό AGORA Box Set ηλεκτρονικό κατάστημα της Small Planet και να επωφεληθείτε της ειδικής προσφοράς δωρεάν αποστολής σε όλη την Ελλάδα μέσω εταιρίας courier. Με την προπαραγγελία σας, δεν επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα και εξασφαλίζετε ότι θα παραλάβετε το Box Set εντός 1-3 εργάσιμων ημερών μετά την 21η Δεκεμβρίου (πρώτη μέρα κυκλοφορίας).

Σταδιακά μετά τις 21/12/2015 θα μπορείτε να βρίσκετε το AGORA Box Set και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αγορές από το εξωτερικό

Παραγγείλετε το AGORA Box Set και παραλάβετέ το σε όλο τον κόσμο με την υπηρεσία Συστημένο Γράμμα των Ελληνικών Ταχυδρομείων ΕΛΤΑ. Το ακριβές κόστος της αποστολής υπολογίζεται αυτόματα όταν ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και μπορείτε να το επαληθεύσετε πριν την πληρωμή. Η παραγγελία σας αποστέλλεται με κωδικό εντοπισμού και μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της εδώ.

Αν επιθυμείτε να λάβετε την παραγγελία σας μέσω διεθνούς υπηρεσίας courier της επιλογής σας, μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία του courier λογαριασμού σας για την αποστολή.

Προπαραγγείλετε τώρα το AGORA DVD/CD BOX SET  

Διανομή: Small Planet, [email protected], τηλ. 210 95 15 295

Οι παραγγελίες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα από 30/12/2015 έως 03/01/2016 θα εκτελούνται από τη Δευτέρα 04/01/2016.

Δείτε την ταινία σε Video On Demand: agora.smallplanet.gr

Επισκεφθείτε το επίσημο site της ταινίας: www.agorathedoc.com

Facebook: facebook.com/agorathedoc

Twitter: twitter.com/agorathedoc

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News