Γιώργος Σαχίνης

Ωρα αλλαγής - Τα λέμε την Κυριακή!

Η μεγαλύτερη κινητοποίηση για το κλίμα στην ιστορία θα γίνει αυτή την Κυριακή και ετοιμάζεται και μια δράση κοντά σου. Λεπτομέρειες δράσης:

Ωρα αλλαγής: 2015-11-29, 19:00:00 Ηράκλειο - Ηράκλειο Κρήτης Πλατεία Ελευθερίας

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!  

Ή κάνε κλικ στο χάρτη, για να βρεις δράσεις σε άλλες πόλεις.

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Αυτή την Κυριακή, θα κατακλύσουμε δρόμους και πλατείες της υφηλίου στη μεγαλύτερη κινητοποίηση που έγινε ποτέ για το κλίμα!

Γιατί; Τη Δευτέρα, θα συναντηθούν οι κυβερνήσεις του κόσμου και θα μπορούσαν να συμφωνήσουν ένα σχέδιο για να σταματήσει η καταστροφή του πλανήτη μας.

Πάντα, οι πορείες ήταν αυτές που άλλαζαν τον ρου της Ιστορίας: Η Πορεία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Ουάσινγκτον προετοίμασε το έδαφος για την κατάργηση του φυλετικού διαχωρισμού. Η Πορεία του Αλατιού του Μαχάτμα Γκάντι απέδειξε στη Μ. Βρετανία ότι η αποικιοκρατία έφτασε στο τέλος της. Τώρα, αυτή η παγκόσμια δράση θα μπορούσε να γίνει η μεγάλη κινητοποίηση της γενιάς μας που θα εξασφαλίσει την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

Το κίνημά μας αφιέρωσε οκτώ χρόνια στην προετοιμασία αυτής της κινητοποίησης. Είμαστε πανέτοιμοι. Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή τώρα και να καλέσεις φίλους και συγγενείς:

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!

2015-11-29, 19:00:00 - Ηράκλειο - Ηράκλειο Κρήτης Πλατεία Ελευθερίας

https://secure.avaaz.org/el/event/globalclimatemarch/Ora_allagis/?cl=8976580643&v=69321

Ή κάνε κλικ στον χάρτη, για να βρεις μια άλλη δράση.

Αυτή την Κυριακή, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες απ'όλο τον κόσμο θα ενώσουμε τις φωνές μας σε μια τεράστια, συντονισμένη δράση για την επιβίωσή μας. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να διεκδικήσουμε το καθαρό και ασφαλές μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας και να καταφέρουμε μια ιστορική νίκη ενάντια στις βρώμικες πολιτικές. Αν νικήσουμε -και πρέπει να νικήσουμε- θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τον κόσμο που όλοι ονειρευόμαστε.

Τα λέμε την Κυριακή. Στους δρόμους!

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,

Σπύρος, Alice και η υπόλοιπη ομάδα του Avaaz

Σχόλια