Γιώργος Σαχίνης

Ο παρασιτισμός του ελληνικού λαού τον καταδικάζει σε θάνατο

Ο ελληνισμός ποτέ δεν πεθαίνει αλλά ο ελληνικός λαός πνέει τα λοίσθια και εξαφανίζεται από προσώπου γης. Γιατί; Διότι έχει χάσει, ως ναρκομανής την επαφή με τον γύρω κόσμο.

Του Δημήτρη Κιτσίκη

Μετά το αιματοκύλισμα του Παρισιού της νύχτας της 13ης Νοεμβρίου, γεγονός που τον έπιασε στον ύπνο του μεταξύ δύο δόσεων του περί συντάξεων άγχους του, αιματοκύλισμα που είχε προβλέψει το προηγούμενο άρθρο μου της 9ης Νοεμβρίου περί του Νταρ Αλ Χαρμπ, και μάλιστα τέσσερις ημέρες νωρίτερα, οι ντόπιοι δημοσιογράφοι του κρατιδίου, γεωπολιτικοί και καθηγητές των τοπικών πανεπιστημίων  ξυπνώντας υπό το αιφνίδιο τράνταγμα άρχισαν και πάλι να αναζητούν εξηγήσεις του φαινομένου στην συνωμοσιολογία: Την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, τους μασονοεβραίους και το παγκόσμιο τραπεζοσιωνιστικό πλέγμα.

Έτσι, ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Αποσκίτης, μου έστειλε μία δήθεν αποκαλυπτική πληροφορία, ότι το τζιχαδιστικό χτύπημα του Παρισιού που εγώ είχα προβλέψει με μόνη βάση την επιστημονική μου κατάρτηση, την είχε προβλέψει το αγγλικό περιοδικό Economist, μέσω... Μπίλντερμπεργκ!

Μου γράφει λοιπόν ο Λεωνίδας: "Μάι επικίνδυνη σύγκρουση Δύσης-Ανατολής φαίνεται να αποτυπώνεται σε ένα απόκοσμο και μυστηριώδες εξώφυλλο του περιοδικού Economist, ο εκδότης του οποίου είναι μόνιμος θαμώνας της λέσχης Μπίλντερμπεργκ" και παραθέτει το παρακάτω κείμενο:

«Ο Δρ. Kevin Barrett, Ph.D Αραβολόγος-Ισλαμολόγος, ένας από τοςυ πιο γνωστούς στις ΗΠΑ επικριτές της αμερικανικής πολιτικής του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας", βρίσκονται στο Παρίσι αυτές τις ημέρες για το γύρισμα ενός ντοκιμαντέρ σχετικά με τα ύποπτα γεγονότα του Ιανουαρίου στο Charlie Hebdo

Αρχικά, παρατηρεί ότι η τραγωδία συνέβη Παρασκευή και 13, όπως η σφαγή των Ναϊτών, που άρχισε την αυτή την Παρασκευής στις 13 Οκτωβρίου του 1307 (ημερομηνία συνδεδεμένη με την προέλευση της σχετικής πρόληψης περί "Παρασκευής και 13") τον 11ο μήνα και στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Ο πολυχώρος Μπατακλάν (Bataclan) στο Παρίσι, που αποτέλεσε τον κεντρικό στόχο, λειτούργησε για πρώτη ορά το 1965 (150 χρόνια πριν) και ονομάστηκε έτσι από την ομώνυμη οπερέτα "Ba-taclan" του Όφενμπαχ. Τα τελευταία σαράντα χρόνια ανήκε σε δύο αδέλφια, τους Εβραίους Pascal και joel Laloux, οι οποίοι κατά σύμπτωση τον πούλησαν σε νέο ιδιοκτήτη στις 11 Σεπτεμβρίου του 2015.

Ο πολυχώρος είχε επανειλημμένα καταγγελθεί από φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις, γιατί συχνά φιλοξενούσε φιλο-ισραηλινά συγκροτήματα, όπως το αμερικανιοκό συγκρότημα Eagles of Death Metal, που έπαιζε τη μοιραία νύχτα και το οποίο είχε κατακριθεί για φιλο-ισραηλινές δηλώσεις (είχε μάλιστα παίξει σε κλαμπ του ΤΕλ Αβίβ τον Ιούλιο).

Εκ πρώτης όψεως, η επίθεση φαίνεται σαν άλλη μία τζιχαντιστική ενέργεια. "Το βασικό ερώτημα, όμως,", λέει ο Kevin Barret, "είναι πάντα: Ποιος επωφελείται; Και η απάντηση είναι προφανής: Οι αυταρχικοί θύλακες του συστήματος, οι Μιλιταριστές, οι εκφραστές του "νεοφιλελεύθερου ιμπεριαλισμού", όσοι πρεσβεύουν την δια του χάους επιβολή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης".

Αλλά, υπάρχει κάτι πιο συγκλονιστικό που έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητο μέχρι σήμερα και στο οποίο αναφέρεται ο Barret. Πρόκειται για το εξώφυλλο του πασίγνωστου περιοδικού Economist, του Ιανουαρίου 2015, στο οποίο "προφητεύεται" με παραστατικό τρόπο η χθεσινή τραγωδία στο Παρίσι».

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή "Καλημέρα ελλάδα", υποχρεώνεται λέγει να αναφερθείσ την τραγωδία του Παρισιού παρά τον καταιγισμό μηνυμάτων ου συνεχίζει αν δέχεται από τους έλληνες πολίτες για συντάξεις και δάνεια. Δε φταίει λοιπόν ο Παπαδάκης. Φταίει το αποχαυνωμένο κοινό του που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πενηντάρικο που χάνει διότι βεβαίως δεν φταίει σε τίποτα και ποτέ ο λαός, διότι και βεβαίως δεν τα φάγαμε όλοι μαζί. Φταίει αυτός ο Παπανδρέου που είπε ότι λεφτά υπάρχουν.

Τώρα, στον πλανητικό (και όχι απλώς στον τρίτο παγκόσμιο) πόλεμο που άρχισε στις 24 Μαρτίου 1999 στην Γιουγκοσλαβία και θα τελειώσει γύρω στο 203,0 με πυρηνικό Αρμαγεδδώνα, η διεθνής τρομοκρατία επιτρέπει την συσπείρωση των δυνάμεων κατά της τελική αναμετρήσεως με την Κίνα, τη συσπείρωση των ΗΠΑ με την Ευρώπη, Ρωσία, Ιράν, Σιΐτες, Ισραήλ και όχι αμερικανικό πόλεμο κατά των ΗΠΑ. Δε χρειάζεται καμία συνωμοσιολογία για να εξηγηθούν αυτά τα απλά πράγματα: Σε περίπτωση συμμαχίας Κίνας-Ρωσίας στην τελική αναμέτρηση, χάνουν οι ΗΠΑ. Σε περίπτωση συμμαχίας ΗΠΑ-Ρωσίας χάνει η κίνα το 2030.

Κακόμοιρε Έλληνα. Καλός ο Καραγκιόζης, αλλά καλύτερος ο Καραθεοδωρής.

Σχόλια