default-image

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης

Απόψεις
Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης (ΠΕΚ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη λειτουργίας ενός νέου τμήματός τους, του Κέντρου Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων - Mathesis.

Το Mathesis είναι το πρώτο τέτοιο Κέντρο στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να προσφέρει μαθήματα στο επίπεδο των καθιερωμένων διεθνών προτύπων. Δηλαδή με την ίδια προσήλωση στην ποιότητα που επιδιώξαμε να χαρακτηρίζει και τις έντυπες εκδόσεις των ΠΕΚ εδώ και πολλά χρόνια.

Τα μαθήματα προσφέρονται μέσω της πλήρως εξελληνισμένης εκδοχής της πλατφόρμας OpenEdx -αυτής που χρησιμοποιούν για τα διαδικτυακά τους μαθήματα το Harvard και το MIT- και απευθύνονται όχι μόνο σε φοιτητές και επαγγελματίες επιστήμονες αλλά και σε κάθε μορφωμένο πολίτη με επιστημονικά ενδιαφέροντα και πνευματικές ανησυχίες.

Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι ανοικτή και δωρεάν για όλους, ενώ μετά το πέρας της επιτυχούς παρακολούθησής τους δίδεται στους διαδικτυακούς φοιτητές σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας στο mathesis.cup.gr και αν το περιεχόμενό του ελκύσει το ενδιαφέρον σας να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε κάποιο από τα μαθήματά του.

http://www.neakriti.gr/files/MATHESIS/MATHESIS.pdf  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News