Γιώργος Σαχίνης

Στις 20-9-2015 τα εγκαίνια του “The dream roboteam”

Αγαπητοί μας υπήκοοι, Έλληνες και Ελληνίδες.

Χάρη στα εντατικά πειράματα της τελευταίας 6ετίας αλλά και στα 70+ πρότερα κοπιαστικά χρόνια εργασιών πλύσεως εγκεφάλου και εγκατάστασης τεχνητής γερμανικής συνείδησης-νοημοσύνης σε πειραματόζωα, στα πιστοποιημένα κρατικά εργαστήρια των ΜΙΖΕΝΣ μας, σας καλοσωρίζουμε επιτέλους στα επίσημα εγκαίνια των πλέον επαναστατικών επιτευγμάτων της υψηλής γερμανικής τεχνικο-οικονομο-κοινωνικο-πολιτικής τεχνολογίας.

Του Σπύρου Βροντινού *

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 παρουσιάζουμε λοιπόν επίσημα τις αναβαθμισμένες εκδόσεις πολύ επιτυχημένων παλαιότερων μοντέλων μας, τα ΝΔ 2015 και ΠΑΣΟΚ 2015, τα νεότερα ΣΥΡΙΖΑ 2015 και ΑΝΕΛ 2015, το πιο αγαπημένο μας ΠΟΤΑΜΙ 2015 και ειδικά για φέτος, σε γιορταστική έκδοση, το ΠτΔ 2015.

Χάρη στην νέα αποκλειστικά τηλεπαθητική επικοινωνία με τα 5 ρομποτικά μας μοντέλα, αυτά εκτελούν ακαριαία. Φανταστείτε ότι μόλις διανοηθούμε μια εντολή στο Βερολίνο, αμέσως χωρίς καθυστέρηση ή ερωτήσεις, τα ρομπότ μας εδώ συνεργάζονται να την εκτελέσουν. Έτσι, τα ονομάσαμε «The dream roboteam» δηλαδή μια επιτέλους ονειρεμένη ρομπότ-ομάδα.

Όλα τα μοντέλα, ενσωματώνουν τα εξής υπέροχα βασικά χαρακτηριστικά:

1. Αυτόματη λειτουργία διαφύλαξης των αμιγώς γερμανικών συμφερόντων, με λειτουργικό που αυτομάτως διορθώνει οτιδήποτε αντιγερμανικό, ώστε να αποφεύγονται ζημιές και από ίδια λάθη μας, όπως η κατοχή ελληνικών ομολόγων ή ένα κακοποδομένο δημοψήφισμα. Ευτυχώς και οι προηγούμενες σειρές ΠΑΣΟΚ 2009-2012 και ΝΔ 2012, βοήθησαν επάξια, πέραν κάθε προσδοκίας, να ξεφορτώσουμε τα ομόλογα σας σε μια PSIνύχτα, αποκομίζοντας μάλιστα πλούσια κέρδη, ενώ όλα τα μοντέλα μας συνεργάζονται ήδη αδιάκοπα για να ξεχαστεί τελείως και το δημοψήφισμα.

2. Αυτόματη λειτουργία αποσιώπησης, διαστρέβλωσης κάθε αλήθειας και διάδοσης συκοφαντιών και ψεμάτων, που αδιάκοπα τα διαδέχονται διαρκώς μεγαλύτερα. Με απεριόριστη επιμονή, υπό απόλυτη υποκρισία, πειθώ, φυσικότητα, φωνές οργής, ζηλευτό βρασμό ψυχής και δάκρυα, το κάθε ρομπότ φωνάζει την δήθεν αβυσσάλεα διαφορετικότητα του από το άλλο και ότι τάχα μόνο αυτό λέει την αλήθεια, ώστε εσείς να νομίζετε ότι έχουν διαφορετικούς στόχους.

Κάθε 6 μήνες τα ρομπότ υπόσχονται τον παράδεισο στους… επόμενους 6 μήνες τσι, με υποσχέσεις ότι τάχα τα μνημόνια είναι έκτακτα μέτρα διαρκείας μόλις 3μήνου ή 6μήνου, περάσαμε ήδη δύο άσκοπα μνημόνια, εκατοντάδες τροπολογίες ειδικών συμφερόντων και 5 χρόνια άγριου πλιάτσικου. Πλέον, χάρη στο dream roboteam, θα ξεπεράσουμε οπωσδήποτε τα 10 χρόνια λεηλασίας χωρίς ούτε να το πάρετε είδηση.

Αν πάλι τύχει και κατηγορήσετε τις βρωμοδουλιές μας ως παντελώς αδικαιολόγητες, βρήκαμε ότι καθησυχάζετε αμέσως εάν τα ρομπότ επικαλεστούν μια ανύπαρκτη, δήθεν μυστική και αόριστη, ύψιστη στάση εθνικής ευθύνης, ή ένα εντελώς απών, δήθεν μυστικό, εθνικό σας συμφέρον… χαχαχα, χοχοχο… δε χορταίνουμε να σας κοροϊδεύουμε.

3. Αυτόματη λειτουργία απόλυτης απομύζησης, άπληστης λαφυραγωγίας και άκρατης λεηλασίας σε ότι μπορεί να ξεριζωθεί, αρπαχτεί, πουληθεί, κλαπεί, φαγωθεί, τεμαχιστεί, εκμεταλλευτεί, κλπ. Χωρίς να περιαυτολογούμε, ανέκαθεν φημιζόμαστε για την επιτυχία των μοντέλων μας, ειδικά σε αυτούς τους τομείς.

4. Εγγυημένη απόλυτη αναισθησία και αναλγησία κατά την εκτέλεση οιαδήποτε είδους παρανομίας, καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ασέλγειας, βιαιότητας, ρατσισμού, θηριωδίας, γενοκτονίας. Η απαράμιλλη αναισθησία τους οφείλεται στον προγραμματισμό με πατενταρισμένους αλγόριθμους που είχαμε αναπτύξει με συστηματική έρευνα σε εκατομμύρια πειραματόζωα, στα θρυλικά πλέον, πιστοποιημένα κρατικά εργαστήρια μας Άουσβιτς, Μπέλζεκ, Τρεμπλίνκα, Νταχάου, κ.λπ.

5. Αυτόματη λειτουργία διαρκούς συστηματικού εκφοβισμού, εκβιασμού και απειλών προς εχθρούς και φίλους. Το προηγμένο λειτουργικό τους τρέχει κατάλληλες σούπερ εκφοβιστικές τακτικές, επίσης προϊόν επιτυχημένων ερευνών στα παραπάνω θρυλικά εργαστήρια Άουσβιτς, κλπ., ώστε άπαντες να τρέμουν. Να ξεχάσετε λοιπόν όλοι σας κάθε σκέψη διαφυγής, αντίστασης ή ΟΧΙ στον μονόδρομο που σας προτείνουν τα ρομποτικά μας φερέφωνα. Κάθε αντίσταση είναι μάταια και μόνο το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ μπορεί να υπάρχει χωρίς νέες χειρότερες τιμωρίες σας.

6. Όλα τα ρομπότ μας υπηρετούν απεριόριστα την αγκίστρωση σας στο κερδοφόρο μας ευρωμάρκο και στα, υπό τεράστια δική σας θυσία, προσοδοφόρα μνημόνια μας, ενώ δεν ισχύουν καθόλου όσα λέμε στα ΜΜΕ ότι επιθυμούμε το επίσης γερμανικό plan Β. Τα 180 eurogroup που συγκαλέσαμε σε 6 μήνες, ήταν για να συνεχίσετε να συσσωρεύετε δεκάδες δισεκατομμύρια νέου χρέους που χαρίζουν μάλιστα και περισσότερα νέα έσοδα προς εμάς και όχι να απαγκιστρωθείτε μακριά από το ευρώ και τον πλήρη έλεγχο μας, χτύπα ξύλο…, άλλωστε… ξέρουμε ότι μάλλον δεν θα ξαναδούμε και άλλα νέα κορόιδα να παραδίνονται αιχμάλωτοι στο Δ΄ράιχ, συγνώμη…, εννοούσαμε στην ευρωζώνη μας…

7πόλυτη εγγύηση προστασίας και αντοχής στο διαρκές φτύσιμο και την σκουριά, με επένδυση από τον καλύτερο ανοξείδωτο γερμανικό χάλυβα, επικαλυμμένο με τεφλόν. Τίποτα δεν κολλάει, ούτε διαπερνάει τα ρομπότ μας. Δείχνουν ωραία και καινούργια κάθε μέρα, ακόμα και χωρίς τακτική συντήρηση με τονωτικό ΜΙΖΕΝΣ.

Ωστόσο, κάποια από τα ειδικά χαρακτηριστικά των μοντέλων μας είναι:

Στο ΝΔ 2015, νέα κολώνια που σκεπάζει όλη την «παλιά και την νέα» δυσωδία, νέα άκρως sexy εμφάνιση χάρη στην κατάργηση της γραβάτας, εγγύηση (σσστ… κάλπικη) για το αύριο χώρας και καταθέσεων (κατά Χαρδούβελη), εκπομπή νέων φόβων για εσαεί έλλειψη χαρτιού υγείας στην επικράτεια (κατά Βούλτεψη), εφεύρεση και επιβολή capital controls ως bonus στους πολίτες (κατά Άδωνι), υπόσχεση απόλυτης αμνηστίας κατά της διαφθοράς των ελίτ σε χρηματιστήρια, Ολυμπιακούς Αγώνες, ταμεία, δημευτικά και καταστροφικά μνημόνια, θαλασσοδάνεια, υποβρύχια, ή για κομματικά χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων της σειράς ΝΔ2000-2014, κλπ, αλλά και νέες πιο αυξημένες δωρεές ανεργίας, πείνας, πλειστηριασμών, αρπαγών, ξεπουλήματος, χρεοκοπιών, αυτοκτονιών, υποβάθμισης αξίας και αξιοπρέπειας της ζωής, αναγκαστικής μετανάστευσης Ελλήνων, υπογεννητικότητας και τόσες πολλές νέες ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας συναρπάζουν χωρίς να βαρεθείτε ποτέ…

Στο ΠΑΣΟΚ 2015 δώσαμε νέα sexy εμφάνιση και λάμψη ντύνοντας το με γυαλιστερά λαμέ ταγιέρ στα χρώματα του ξεθωριασμένου ήλιου. Έχει περίπου τις ίδιες αρετές όπως το ΝΔ 2015, με έμφαση όμως στην αλαζονεία, πλήρη ατιμωρησία της διαφθοράς, συστηματική αρπαγή του δημόσιου πλούτου και στην απέλπιδα νεκρανάσταση. Δυστυχώς, η άλλοτε αποδοτικότατη αυτή σειρά, είναι σήμερα υπό σιωπηλή κατάργηση, λόγω μειωμένης δυνατότητας λαφυραγωγίας, υπέρογκων τεράστιων σωρευμένων λειτουργικών χρεών που όμως δεν αφορούν κανέναν σας (κατά Φωφώ), δυσεύρετων ανταλλακτικών-μελών και δημιουργίας των νεότερων πλέον προηγμένων σειρών. Μόνο για φταρμό και ξεμάτιασμα, λέμε και φέτος ότι το ΠΑΣΟΚ 2015 είναι εγγύηση για το μέλλον της χώρας σας.

Τα νεότερα ρομπότ ΣΥΡΙΖΑ 2015 και ΑΝΕΛ 2015 τα λανσάραμε ως τα πλέον ελπιδοφόρα λαϊκά μοντέλα, που έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ από τον λαό, μάλιστα χωρίς εγγυήσεις. Βασίζουμε πάρα πολλά στα δύο αυτές μοντέλα stealth (υπόγεια) που ενσωματώνουν τις πλέον πειστικές μας γεννήτριες εξαπάτησης για δήθεν έντιμες συμφωνίες, ελπίδες, δημοψηφίσματα, άμεση δημοκρατία, σχίσιμο μνημονίων, κλπ με το χαμόγελο της εμπιστοσύνης.

Προωθούν ένα αχτύπητο συνδυασμό παραμυθιάσματος με μια εντελώς νέα αντισταθμιστική-ισοδύναμη στάχτη, επίσης παραγωγής μας, που θα σκεπάσουν άριστα τα ματάκια και τα αυτάκια σας από την τελειωτική αρπαγή, λαφυραγωγία και αφαίμαξη πάντων όσων ακόμα δεν στρουφίξαμε.

Χάρη σε αυτά τα νεότερα ρομπότ μας, μετατρέπουμε πλέον το άσπρο σε μαύρο, χωρίς εσείς να υποψιάζεστε το παραμικρό. Έτσι, ενώ θα σας παραμυθιάζουμε, κοροϊδεύουμε, ληστεύουμε, ξεπουλάμε και εξοντώνουμε, εσείς θα αρνείστε να δείτε ψεύτες, απατεώνες, ληστές, κλέφτες ή δολοφόνους… κάτω από τα παγωμένα τους χαμόγελα. Κεντρικό σύνθημα εξαπάτησης από τα δύο αυτά ρομπότ είναι πως, ότι λένε και το χάφτετε (και όλα τα αδιάβαστα που υπογράφουν) είναι για το καλό σας και ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, χαχαχα, χοχοχο…

Το ΠΟΤΑΜΙ 2015 παραμένει και φέτος το inner (εσώτερο) εγώ μας, αφού ενσωματώνει όλα όσα απαιτούμε από εσάς. Επιμένουμε και φέτος στο, με ταυτόχρονη ελαφρότητα και σοβαροφάνεια, αεράτο «σβούρος λούκ», με το μυστηριώδες σακίδιο, με έμφαση στην παντελή άγνοια εξειδικευμένων γνώσεων, ξένων γλωσσών, ιδανικών και ιδεολογίας, περιστοιχιζόμενο κυρίως από «in (μοδάτα)» ντυμένα και μακιγιαρισμένα θηλυκά, που σαλιαρίζουν και σαχλομπουρδολογούν ενώ ποζάρουν φιλάρεσκα, δημιουργώντας μια μαγευτική, χάρμα οφθαλμών, όμορφη, ανέμελη ατμόσφαιρα. Χάρη στον αόριστο, απλοϊκό και νοηματικά εντελώς ρηχό αλγόριθμο του, εσείς αποκοιμάστε ευχάριστα, ακούγοντας ατελείωτες ώρες με χαριτωμένες σαχλαμαρίτσες του στα ΜΜΕ, ενώ αυτό «σπρώχνει» αθόρυβα τα μνημόνια… ο τέλειος συνδυασμός.

Ειδικά χάρη στην μοναδική τεχνολογία του, το ΠΟΤΑΜΙ 2015 αυτόματα καταδικάζει ή αποφεύγει κάθε ενέργεια ανάκτησης για κατοχικές αποζημιώσεις, κατοχικά δάνεια, κατοχικές κλοπές αρχαιολογικών θησαυρών, αλλά και το κάθε τι που αναδεικνύει το επονείδιστο του χρέους σας. Δε σας κρύβουμε καθόλου, ότι κυρίως αυτό το ρομπότ, μας ταιριάζει απόλυτα να σας κυβερνήσει.

Τέλος, στο μάλλον ανούσιο αλλά το ίδιο πειθήνιο γιορτινό ρομπότ μας ΠτΔ 2015, αφεθήκαμε, παίξαμε, δώσαμε έμφαση σε πιο ιδιότυπα χαρίσματα, όπως… τη Νερώνια φλόγωση (απόλυτη απάθεια στο ολικό παρανάλωμα κέντρου πόλης ή και μιας ολόκληρης χώρας) και στο ότι εάν τύχει μπροστά του να κακοποιούνται γυναικόπαιδα ή να ίπτανται ποτήρια νερού στοχεύοντας τα, το ρομπότ μας τίθεται σε auto safe mode (κοκαλώνει αυτόματα περιμένοντας επόμενη εντολή για reset «επανεκκίνηση»)… δεν τα βρίσκετε πραγματικά εκπληκτικά;

Εργοστασιακή Εγγύηση:

Εγγυόμαστε ότι όλα, ανεξαιρέτως παλαιά ή νέα μοντέλα-αναβαθμίσεις, είναι απολύτως συμβατά μεταξύ τους και συνεργάζονται ήδη άψογα και απεριόριστα στην απόλυτη υπηρεσία μας, προγραμματισμένα να τα χαίρεστε τουλάχιστον άλλα 45 χρόνια έως το 2060.

Χάρη στο dream roboteam, μπορούμε ανεπιφύλακτα πια να σας υποσχεθούμε ότι:

α) θα προσθέσουμε στο Σύνταγμα σας τα νέα αναγκαία άρθρα, που θα μας δώσουν επιτέλους νόμιμη και πλήρη διαχείριση σε κρατικά έσοδα, δημόσια περιουσία, φορολογία, νομοθεσία και ανθρώπινα δικαιώματα εντός της χώρας, όπως ήδη τα έχουμε συμφωνήσει από το 1ο μνημόνιο, χοχοχο, χαχαχα…

β) θα διευρύνουμε κάλυψη προς κάθε συνεργάτη μας στο άρθρο 86 που προσθέσαμε στο Σύνταγμα σας από το 2003, που όλοι οι σημερινοί αρχηγοί των ΝΔ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ συνυπέγραψαν τότε, που δυστυχώς λόγω δικής μας παράλειψης σβήνει αμέσως μόνο ποινικές ευθύνες υπουργών μας και όχι και πολυαγαπημένων συνεργατών μας, όπως των εξόριστων σήμερα στην Γερμανία μας Χριστοφοράκο και Τσουκάτο...

γ) θα συγυρίσουμε τα πάντα με bail in (κούρεμα των δικαιούχων), είτε πρόκειται για τράπεζες και καταθέσεις, ή για ταμεία, συντάξεις, νοσοκομεία, παιδεία, δικαιώματα, κλπ., δεν θα αφήσουμε τίποτα να παίρνει από τα δικά μας ευρώ…

δ) όπως ήδη φέραμε στην Γερμανία τα «ασημικά σας» χάρη στα μύρια καταστήματα αγοράς χρυσού, έτσι και όλα τα ευρώ που κατείχατε από την ημέρα που σας βάλαμε στην ευρωζώνη μέχρι σήμερα, μαζί με τις καταθέσεις σας, ήδη μας ανήκουν δικαιωματικά και θα τα ανακτήσουμε το γρηγορότερο με μύριους μνημονιονόμους,

ε) τα ρομπότ μας έχουν αποστολή να «σκουπίσουν» όλα τα κινητά ή ακίνητα που (νομίζετε ότι…) ανήκουν ακόμα σε εσάς ή στην χώρα σας και δεν θα σταματήσουν όσο υπάρχει έστω και δείγμα εσώρουχου στα οπίσθια σας,

Achtung (προσοχή)… για πλέον αποδοτική λειτουργία και για να ισχύει η παρούσα εγγύηση, αυστηρή προϋπόθεση είναι να παραμείνετε απόλυτα πειθήνιοι.

Berlin, Σεπτέμβριος 2015

* Ο κ. Σπύρος Βροντινός είναι δρ. πολιτικός μηχανικός.

Σχόλια