Γιώργος Σαχίνης

Χρειαζόμαστε μαχητές

Χρειαζόμαστε μαχητές για την πατρίδα μας κι όχι άτομα που λένε ότι θα είναι, αλλά στην τελική παραμένουν πνιγμένοι από την καθημερινότητα, γιατί έχουν να γεμίσουν το κενό μιας ύπαρξης που δεν μετατρέπεται σε ζωή μ' αυτές τις κινήσεις, γιατί οι πράξεις είναι απαραίτητες για την υπέρβαση που απαιτεί το έργο.

Του Νίκου Λυγερού

Καλύτερα να μην λες τίποτα ή τουλάχιστον να μην υπόσχεσαι τίποτα, για να μην εκτεθείς και εκθέσεις τους άλλους που περιμένουν τζάμπα. Δεν θέλουμε καμιά αναμονή, μόνο ετοιμότητα για την πατρίδα. Δε μας ενδιαφέρουν οι κομματικές σου απόψεις, αλλά μόνο αν είσαι ικανός να σηκώσεις για να πάμε ψηλά και να σπρώξεις για να πάμε μπροστά, να βουτήξεις για να πάμε βαθιά.

Είμαστε μια ομάδα κρούσης και λειτουργούμε καταδρομικά όλοι μας χωρίς εξαίρεση και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε στο μέτωπο με τη σκέψη μας, με τη νοημοσύνη μας, με το σώμα μας και τα δίνουμε όλα για τον αγώνα. Αν αυτό δεν μπορείς να το κάνεις, τουλάχιστον μην μας απασχολείς με τα δικά σου που δεν οδηγούν πουθενά, μείνε πίσω, γιατί και σένα θα σε προστατέψουμε την ώρα της μάχης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια