default-image

Η πολιτική εντιμότητα

Απόψεις
Η πολιτική εντιμότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πολιτική εντιμότητα δεν μετριέται με τις προτάσεις και τις δηλώσεις, αλλά με τις πράξεις. Σίγουρα έχεις ένα θέμα όταν έχεις υποσχεθεί τα πάντα για να εκλεγείς μα στην συνέχεια είσαι ανίκανος να το κάνεις.

Του Νίκου Λυγερού

Αλλά το πιο σημαντικό είναι όταν κινδυνεύει η πατρίδα, να μην εγκαταλείπεις και να συνεχίζεις τον αγώνα για να την βοηθήσεις με όλες σου τις δυνάμεις, αδιαφορώντας αν υπάρχει κομματικό κόστος, αφού η ουσία είναι να ζήσει η Ελλάδα κι όχι κάποιο κόμμα.

Έτσι, όσοι εγκαταλείπουν τη θέση τους για να είναι εντάξει με τα πολιτικά τους πιστεύω, είναι μια χαρά βέβαια, αλλά είναι βέβαια και μια χαρά που φεύγουν, γιατί η πατρίδα μας θέλει μαχητές κι όχι μόνο αγωνιστές. Εδώ δεν είναι εκλογές, αλλά επιλογές που πρέπει να είναι επιπλέον στρατηγικές. Διότι είναι ο μόνος τρόπος να δίνουν εθνικές προοπτικές.

Αυτός ο μήνας είναι κρίσιμος για τις πολιτικές αποφάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και πρέπει να φανεί ότι είμαστε ικανοί να σηκώσουμε το βάρος των ευθυνών μας, για να σώσουμε την οικονομική κατάσταση, να δώσουμε μια ανάσα στο λαό, κι αν χρειαστούν εκλογές το φθινόπωρο ας γίνουν και αυτές, αλλά στο μεταξύ ας λειτουργήσουμε επιτέλους αποτελεσματικά με σοβαρότητα και στιβαρότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News