default-image

Η ουσία της ψηφοφορίας

Απόψεις
Η ουσία της ψηφοφορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που η Ελλάδα παίρνει αποφάσεις όχι πια σε κυβερνητικό επίπεδο, αλλά κοινοβουλευτικό για να ενισχύσει την αξιοπιστία της με πράξεις και για να χρησιμοποιήσει την έννοια της ενότητας και να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά εθνικά, πολλοί ασχολούνται μόνο και μόνο με το θέμα των 120, λες και αυτό είναι η ουσία.

Του Νίκου Λυγερού

Δηλαδή εδώ ο κόσμος καίγεται κι αναρωτιούνται αν μπορούν να το εκμεταλλευτούν για τη συνέχεια, λες και δεν υπάρχει καμία ανάγκη τώρα για την πατρίδα. Πρέπει, λοιπόν, να σκεφτούμε τα πράγματα σε κάποια στρατηγική σειρά και να μην σπαταλάμε χρόνο για αυτά που είναι ασήμαντα για το έθνος μας.

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο τη σημερινή κατάσταση. Δεν έχει καν νόημα ο κομματισμός σε αυτά τα θέματα. Κι αν οι ψήφοι δεν έρχονται από τον ίδιο χώρο και αυτό μας αφήνει αδιάφορους. Ο Πρωθυπουργός κάνει μια προσπάθεια κι όσοι πιστεύουν στην Ελλάδα σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να συμβάλουν σε αυτόν τον αγώνα επί του πρακτέου, διότι η αρχή της αποκλιμάκωσης δεν σημαίνει και τέλος.

Τώρα όλη η ουσία είναι ότι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε αν επικεντρωθούμε στα κρίσιμα σημεία της δομής που επιλέξαμε να υποστηρίξουμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News