Γιώργος Σαχίνης

Ο Ελληνισμός ενάντια στον κομματισμό

Ο κομματισμός έχει αποδείξει τα όριά του. Δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε εθνικές δυσκολίες, γιατί πολύ απλά δεν έχει ποτέ αναμετρηθεί με κάποιον όταν οι συνθήκες είναι διεθνείς. Συνεχώς φωνάζει με όλα τα κομματόσκυλά τους αλλά επί της ουσίας δεν βοηθούν την πατρίδα. Διότι στην τελική τους αφορά περισσότερο η θέση του κόμματος.

Του Νίκου Λυγερού

Δεν τους απασχολεί η γενική κατάρρευση αν το κόμμα μπορεί να επιπλέει και να μην πνιγεί. Διότι δεν αντιλαμβάνονται επί της ουσίας τα δύσκολα προβλήματα της χώρας. Είναι λοιπόν καλό να πάψουμε να τα ακούμε όσο και να ουρλιάζουν την ασχετοσύνη τους σε θέματα στρατηγικής. Αν μιλάει ένα άσχετο κομματόσκυλο είναι δικαίωμά του.

Αλλά έχουμε κι εμείς το δικαίωμα να το γράψουμε. Φαίνεται ότι οι λέξεις υποτίμηση, πληθωρισμός και συνάλλαγμα να τους είναι εντελώς άγνωστες. Πάλι καλά που υπάρχει ο Ελληνισμός για να σώσει την κατάσταση. Ο Ελληνισμός δεν ασχολείται καν με τα κόμματα, προστατεύει μόνο και μόνο τον ελληνικό λαό. Έτσι δεν βλέπει την κομματική φάρσα που καταντά κωμωδία παρόλο που ζούμε τραγικές καταστάσεις.

Φτάνει πια τόσος κομματισμός και ειδικά όταν δεν έχει ιδέα για γεωστρατηγική. Η καταστροφολογία και η κινδυνολογία δεν προσφέρουν τίποτα πια σε αυτήν την κατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος να φοβίζουν τους πολίτες. Και πρέπει να μάθει επιτέλους ο κομματισμός ότι οι Έλληνες δεν φοβούνται και συνεχίζουν την πορεία τους με τον Ελληνισμό, γιατί αυτός είναι η σκέψη τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια