default-image

Β. Σιούτη: "Πηγαίνουμε σε μια γκρίζα συμφωνία"

Κρήτη
Β. Σιούτη: "Πηγαίνουμε σε μια γκρίζα συμφωνία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε σε μια "γκρίζα" συμφωνία», που είναι πιθανόν να πυροδοτήσει αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα αλλά και το πολιτικό σκηνικό, είπε η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και τον Γιώργο Σαχίνη.

«Μάλλον καταλήγουμε σε μια οριστική συμφωνία τώρα και όλα θα κριθούν το φθινόπωρο», υποστήριξε η δημοσιογράφος.

«Το ζήτημα είναι πότε θα δει ο κόσμος μια πραγματική αλλαγή στη ζωή του, αφού ακόμη και όσα ψηφίστηκαν στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση παραμένουν μόνο νόμοι, καθώς τα κονδύλια δεν έχουν βρεθεί», ανέφερε.

Σχολιάζοντας το ρεπορτάζ με τις αναφορές σχετικά με τις «υποκλοπές» Βαρουφάκη και την κόντρα με την Κωνσταντοπούλου, η κ. Σιούτη ανέφερε πως «υπάρχουν αρρυθμίες στην κυβέρνηση και τις τροφοδοτεί η ίδια».

«Υπάρχει μια αμοιβαία καχυποψία το τελευταίο διάστημα μεταξύ Μαξίμου και Βαρουφάκη. Οι σχέσεις τους δεν είναι ιδανικές και φαίνεται ακόμη και στις δηλώσεις που κάνουν οι δυο πλευρές με αιχμή κυρίως τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου», υποστήριξε η ίδια.

Αναφορικά με την κατάσταση στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, και την ανθρωπογεωγραφία του, η δημοσιογράφος, μεταφέροντας το ρεπορτάζ, παρουσίασε μια κατάσταση Βαβέλ με τις βασικές τάσεις να είναι τρεις, σημειώνοντας όμως ότι το μεγάλο θέμα δεν είναι η Αριστερή Πλατφόρμα αλλά η σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δυο τάσεων που κάποτε συγκροτούσαν την ενιαία προεδρική πλειοψηφία. Σήμερα αυτή η τάση έχει χωριστεί στους ultra προεδρικούς και την κίνηση 53+

«Υπάρχει αρκετή κινητικότητα και πολλές υπόγειες διεργασίες που σύντομα θα έχουν και αποτελέσματα», υποστήριξε η κ. Σιούτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News