Γιώργος Σαχίνης

Οι νέες περιπέτειες του γνωστού απένταρου “τρισεκατομμυριούχου” Αρτέμιου Σώρρα: Ορκιστείτε στο “Ζευς” ευλογημένοι!

Ένα συν ένα μπορεί να κάνει τρία; Αν το δεις από φιλοσοφική πλευρά, καμιά φορά 1 + 1 μπορεί να μας κάνει και 4.  Αλλά συνήθως, ποτέ μα ποτέ 1 + 1 δεν μας κάνει 500 τρισεκατομμύρια ευρώ. Ακόμη και όταν ο Άγγελος Βλάχος έγραψε τους παρακάτω πομπώδεις στίχους, με τίτλο "Η ωραία Ελλάς", βρέθηκε ένα περιοδικό - ο σατιρικός "Ραμπαγάς" - να διακωμωδήσει το εξωπραγματικό του πράγματος.

Του Ελευθέριου Ρήνου

"Ξεύρεις την χώραν που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα

που κοκκινίζ' η σταφυλή

και θάλλει η ελαία;

- Ω! δεν την αγνοεί κανείς,

είναι η γη η ελληνίς!"

Κι όμως, στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας", τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα. Γιατί αν γίνονταν, δεν θα παρακολοθούσαμε με γέλιο (από αυτό, το τρανταχτό, που προκαλεί καρδιοπάθειες,) τη φαιδρή προσπάθεια του άφραγκου τρισεκαρομμυριούχου Αρτέμη Σώρρα και της ομάδας του, να πείσουν ότι διαθέτουν τα φαιδρά τρισεκατομμύρια των φαιδρών ονείρων μας.

Αναφορές σε αυτούς τους "τύπους" έχουν γίνει πολλές, από όλα τα μέσα ενημέρωσης. Αλλά πάντα θα βρίσκεται ένα ελάχιστο ποσοστό, που θα πιστέψει ότι μας ραντίζουν με fanta γιατί κάνει καλό στα καλαμπόκια. Είναι οι ίδιοι που πέφτουν εύκολα θύματα και ακουμπάνε τον οβολό τους για να νιώσουν πιο Έλληνες από τους Έλληνες. Για να νοιώσουν αυτή την πανδαισία των συναισθημάτων, να είσαι ανώτερος, σχεδόν ίσος με τους Θεούς.

Ποιούς Θεούς; Έ όποιους να ναι, γιατί ως γνωστόν οι οπαδοί αυτής της νέας λατρείας δεν έχουν κόμμα, χρώμα και θρησκεία.

Χρώμα μπορεί να μην έχουν, αν και ο πατρινός ηγεμόνας προσφέρθηκε να αγοράσει τον Παναθηναϊκό. Πράσινο το χρώμα λοιπόν:

Κόμμα μπορεί να μην έχουν, αλλά κατέβηκαν στις δημοτικές εκλογές. Δουλεύοντας ευκολόπιστους, πήραν μερικές ψήφους, με αποκορύφωμα το Δήμο Καβάλας, που προφανώς θα γίνει ο πιο πλούσιος δήμος της χώρας. Θα σκάβεις και θα πετάγεται πετρέλαιο, διαμάντια και χρυσάφι, έτοιμο σε πλάκες.

Άντε, κόμμα μπορεί να έχουν και να ετοιμάζονται για πανελλαδική κάλυψη καλύτερη και από την Digea, αλλά θρησκεία δεν έχουν. Αυτό είναι σίγουρο!

Μόνο που κάποιοι πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ορκίζονταιν με "ενεργοποιημένο νερό" και έπαιρναν τον όρκο του πολεμιστή, με τη βοήθεια του "Ζεύς". Όχι με τη βοήθεια του Δία ή του Ζηνός, αυτός είναι άλλος. Με τη βοήθεια του "Ζευς":

Στην ορκωμοσία αυτή πίνεις 3 φορές νερό για να πιάσει.  Και δεν είναι ότι και ότι αυτό το νερό. Έχει περάσει από δίνη για να ενεργοποιηθεί, μη μας πούνε και χαζούς. Και ένα πουλάκι λέει ότι το σχήμα αυτής της δίνης το έχει κατοχυρώσει ο Σώρρας σαν γεωμετρικό σχήμα στο περιοδικό του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας!!!  Αυτό το νερό λοιπόν, μέσα από τη "λαβέλιξη" του Σώρρα, θα γίνει ενεργοποιημένο.  Νεράκι της βρύσης, του ποταμού και της θάλασσας. Που το περνάς μέσα από ένα σωλήνα, με το πρωτοποριακό σχήμα και γίνεται… ενεργοποιημένο… Ναι, στην Ελλάδα. Ναι το 2015. Τι φίλτρα και παραμύθια! Πιες το νεράκι σου να γίνεις Έλληνας και πλήρωσε για να συμμετάσχεις στις εκδηλώσεις…

Από το Ειδικό Δελτίο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΔΒΙ), Σεπτέμβριος 2014, σελίδα 18. Η μυστική κατοχύρωση που δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα. Μετά τα διαστημικά καύσιμα, βλέπω τον Ομπάμα να αγοράζει και νερό για 3 τρις!

Μπορεί οι οπαδοί ακόμη να μην έχουν ενημερωθεί για τη "λαβέλιξη", αφού είναι μυστικό για τις ανώτερες κάστες της λατρείας, αλλά τον όρκο τον ξέρουν.  Επειδή λοιπόν οι φωτεινές "δυνάμεις του Ζευς" δεν είναι γραμματικά σωστό, αναρρωτιέμαι και πιθανολογώ μήπως είναι τα αρχικά για το Ζωντανοί Εξωγήινοι Υπερφυσικοί Σύντροφοι; Σύντροφοι; Μήπως το πράσινο είναι αυτό του ΠΑΣΟΚ και όχι του Παναθηναϊκού;

Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητς του πανάγαθου άρχοντος φωτός με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις φωτεινές δυνάμεις του Ζευς.

Ορκίζομαι στην συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην Ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ.

Ορκίζομαι ως πολεμιστής ταγμένος στον ιερό σκοπό της ελευθερίας της Ελλάδος του ελληνισμού και της ελληνικότητας απανταχού της Γαίας να υπηρετώ πάντα την αλήθεια, το δίκαιο, την αρμονία, την αρετή, την αφθονία, με ανιδιοτέλεια.

Ορκίζομαι να προστατεύω τους συνέλληνές μου, ορκίζομαι και τάσσομαι ολόψυχα στην εγκαθίδρυση του ελληνισμού του σκοπού του και των αξιών του, όπου μου ζητηθεί και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και κόστος.

Ορκίζομαι να θέτω το συμφέρον του ελληνισμού πάνω από κάθε προσωπική μου ή οικογενειακή μου επιθυμία, ορκίζομαι να υπερασπίζομαι με κάθε δύναμή μου τα δίκαια του Ελληνισμού.

Ορκίζομαι να συμπαραστέκομαι και να προφυλάσω τους συμπολεμιστές μου και κάθε Έλληνα, όταν υπάρχει ανάγκη. Ορκίζομαι να πράττω πάντα σύμφωνα με το ελληνικό αξιακό σύστημα και να επιζητώ πάντα νόηση φωτός.

Ορκίζομαι να είμαι ένα σώμα και ένας νους και να ενεργώ με οτυς συμπολεμιστές μου ομόνοα ως σφαίρα πυρός που στο πέρασμά της κατακαίει κάθε αποστατική ενέργεια και τη μετουσιώνει σε δύναμη φωτός.

Ορκίζομαι στον απόλυτο σεβασμό των εντολών του Ζευς του Διος υγεία (έχω αιθέρα) κάλλος (εκπέμπω φως) πλούτος (έχω αυτάρκεια) ισχύς (έχω δύναμη και ενεργή θέληση) φρόνηση (έχω έλεγχο του νου και του λόγου) σωφροσήνη (ενεργώ με συνείδηση ξέρω πως να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω) δικαιοσύνη, ανδρεία (τηρώντας όλα τα προηγούμενα είμαι έτοιμος για να ανέλθω στον άνω δρόμο).

Ορκίζομαι υπακοή στα αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο και στον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί.

Ο παραπάνω ιερός όρκος του πολεμιστή σφραγίζεται ενώπιον της συμπαντικής μνήμης του ενεργού ύδατος το οποίο δέχεται να πιει.

Ενώπιον συνημόνων θεών και ανθρώπων πίνω το ύδωρ τούτο και σφραγίζω τον όρκο στην συνείδησή μου, στην ύπαρξή μου, στην οντότητά μου, στην ψυχή μου και κρυσταλώνω το λόγο που έδωσα στον όρκο αυτόν.

Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί σε χώμα και λάσπη.

Μετά τον όρκο, άφησα το καλύτερο για το τέλος. Συνάντηση οπαδών του Σώρρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με φόντο αρχαία. Είναι σαν να συναντιέται ζαχαροπλάστης με φαρμακοποιό, με θέα ενέσεις ινσουλίνης.

Ούτε αυτός ο Άδωνις δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Βιβλία πουλάει, όχι μυαλά.

ΥΓ Καλές οι λαβελίξεις (το "λάβε" το έχει μέσα πάντως), αλλά δυστυχώς το νερό παραμένει νερό. Άντε να πιάσει και λίγη σκουριά!

ΥΓ2  Σιγά με τις "αόρατες" μηνύσεις  στο στρατόπεδο των πλανεμένων μαχητών του "Ζευς". Όταν τις κάνετε να μου τις κοινοποιήσετε κιόλας για να είμαι μάρτυρας αυτή τη φορά και να δω τι θα πείτε στο δικαστήριο! Να δείτε ποιος θα ζητάει τη καταγραφή της δίκης με κάμερα!

ΥΓ3 Για να μη ξεφεύγουμε από τη λογική του πράγματος, ας μη ξεχνάμε μερικά μόνο από τα άρθρα με τα στοιχεία και τις πηγές τους. Ξεκάθαρη η απάτη. Σε αυτά θα υπάρξει κάποτε απάντηση ή θα πρέπει να βρω σύννεφο για να πέσω;

Ο Stephen Louis Wozny "καίει" το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές

Ο περίεργος …τρισεκατομμυριούχος κύριος Αρτέμιος Σώρρας

Πηγή: mignatiou.com

Σχόλια