default-image

"Είμαι από τη γενιά των όρθιων"

Απόψεις
"Είμαι από τη γενιά των όρθιων"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είμαι από τη γενιά των όρθιων», τόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης κατά την παρουσίαση της παράστασής του "Το τραγούδι του νεκρού αδελφού". Σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτισε τον Μάνο Χατζιδάκι…

«Ο Μάνος είχε ησυχάσει και άρχισε να ομορφαίνει. Ήταν πάρα πολύ όμορφος. Τον πλησίασα του έκλεισα τα μάτια και του είπα "Καλή Αντάμωση, Μάνο μου" και έφυγα», τόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης έντονα συγκινημένος.

Αναφερόμενος στον Μάνο Χατζιδάκι σημείωσε επίσης ότι είχαν πρωτογνωριστεί στην ΕΠΟΝ και ότι ήταν από τους ανθρώπους που του άσκησαν τη μεγαλύτερη επιρροή.

Από το «ουάου» στο χαφιεδισμό 

«Όταν ήρθε ο Ντάισελμπλουμ σε εκείνη τη συνέντευξη με το "ουάου" αισθάνθηκα ωραίος σαν Έλληνας για την περήφανη στάση του υπουργού Οικονομικών», σημείωσε ο Μ. Θεοδωράκης.

Ωστόσο επέκρινε την πρόταση του Γ. Βαρουφάκη για τουρίστες και νοικοκυρές, που, όπως είπε, μετατρέπονται σε πράκτορες κατά της φοροδιαφυγής.

«Τώρα θέλουν να κάνουν χαφιέδες τους μισούς και να παρακολουθούν τους άλλους μισούς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Πολέμησε το Δεκέμβρη»

«Στον τάφο μου θέλω να γράφει "Πολέμησε το Δεκέμβρη"» ανέφερε, για να προσθέσει: «Πόσες φορές έχω χορέψει με τον Χάρο; Πόσες φορές έχω πιει κρασί με τον Χάρο και πόσες φορές τον νίκησα; Δε θα έρθει μια μέρα να με νικήσει;».

Τέλος, σημείωσε τα εξής: «Δε με καταλαβαίνει κανείς γιατί είμαι από τη γενιά των όρθιων».

Πηγή: ThePressProject.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News