default-image

Μηνιαία ανάλυση των αποπληρωμών της Ελλάδας για το 2015

Απόψεις
Μηνιαία ανάλυση των αποπληρωμών της Ελλάδας για το 2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μηνιαία ανάλυση των αποπληρωμών που καλείται να κάνει η Ελλάδα προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και τους κατόχους εντόκων γραμματίων για το 2015.

Βλέπουμε πως το συνολικό ποσό το οποίο καλείται να αποπληρώσει η Ελλάδα για το 2015 είναι 29,1 δισ. ευρώ εκ των οποίων 7,6 δισ. ευρώ προς το ΔΝΤ, 6,7 δισ. ευρώ προς την ΕΚΤ και άλλα 14,8 δισ. ευρώ προς τους κατόχους εντόκων γραμματίων.

Η μηνιαία καταγραφή των υποχρεώσεων όπως είχαν οριστεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και έχουν γίνει αποδεκτές, μέχρι στιγμής, από την τωρινή κυβέρνηση έχει ως εξής:

Μάρτιος: 6,1 δισ. ευρώ

Απρίλιος: 2,8 δισ. ευρώ

Μάιος: 3,5 δισ. ευρώ

Ιούνιος: 3,5 δισ. ευρώ

Ιούλιος: 5,9 δισ. ευρώ

Αύγουστος: 4,2 δισ. ευρώ

Σεπτέμβριος: 1,5 δισ. ευρώ

Οκτώβριος: 0,4 δισ. ευρώ

Νοέμβριος: -

Δεκέμβριος: 1,2 δισ. ευρώ

(Αγαπητέ Jo Di, ούτε καν 30 δισεκατομμύρια δεν πρέπει να δώσει η Ελλάδα το 2015. Δεδομένου ότι λένε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μία, μπορούμε να βάλουμε παγκάρια στα αεροδρόμια, στα ξενοδοχεία και στις παραλίες. Αν έχουμε 20 εκατομμύρια τουρίστες και κάθε τουρίστας βάζει στο παγκάρι 1.500 ευρώ, θα τα μαζέψουμε αμέσως τα 30 δισεκατομμύρια. Είμαι αισιόδοξος. Ποτέ δεν χρωστούσα στη ζωή μου. Έπρεπε να χρεοκοπήσει η Ελλάδα, για να βρεθώ να χρωστάω κάτι εκατοντάδες δισεκατομμύρια. Να είσαι καλά.)/

Πηγή: pitsirikos.net:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News