default-image

Αναπόφευκτη η άνοδος της ελληνικής ισχύος

Απόψεις
Αναπόφευκτη η άνοδος της ελληνικής ισχύος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάς διέβη οριστικά τον Ρουβίκωνα. Δε γνωρίζει οπίσω όποιο και να είναι το αποτέλεσμα και ιδού γιατί:

Πρώτον: Η στάση της κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ευρώπης είναι σαφώς Γκωλλική. Ο ντε Γκωλ ήταν υπέρ της Ευρώπης, αλλά όχι της Ευρώπης των τεχνοκρατών, των ευρωκρατών που ως υπάλληλοι των τραπεζών ήθελαν να υποσκελίσουν τους πολιτικούς και να υποσκελίσουν τους πολιτικούς και να επιβάλουν τη θέληση των τραπεζών παρακάμπτοντας του λαούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως παλαιότερα ο ντε Γκωλ, απαιτεί πολιτικού λύση, όχι τεχνοκρατική.

Δεύτερον: Καμία χώρα, μικρού (Ελλάς) ή μεσαίου (Γαλλία) μεγέθους δε δύναται να επιβληθεί στο διεθνές σκάκι, χωρίς την υποστήριξη μεγάλης δυνάμεως και στην παρούσα συγκυρία, της Αμερικής. Ο ντε Γκωλ απέτυχε, χάνοντας την εξουσία, επειδή η Αμερική τον υπενόμευσε. Σήμερα, εάν η Αμερική δε δυνηθεί να επιβληθεί επί της Γερμανίας και να υποστηρίξει αποτελεσματικά την κυβέρνηση Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχει.

Τρίτον: Ο Στάλιν, το 1952, ένα χρόνο προ θανάτου του, υπεστήριξε ότι ο ενδοκαπιταλιστικός πόλεμος ήταν πιο πιθανός από έναν τοξικό πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της τότε Σοβιετικής Ενώσεως. Είχε δίκαιο. Σήμερα μαίνεται ο ενδοκαπιταλιστικός πόλεμος συμφερόντων μεταξύ της γερμανοκρατουμένης Ευρώπης και της Αμερικής.

Τέταρτον: Σε περίπτωση που στον πόλεμο αυτό, τελικά επιβληθεί το ευρωπαϊκό Δ' Ράιχ, εις βάρος της Αμερικής και γενικά των Αγγλοσαξώνων, η Ελλάς θα χάσει και θα επέλθει στη χώρα μας δεινή κρίση, όπως αυτή που είχε γνωρίσει η γΕρμανία μετά το τέλος του ενδοκαπιταλιστικού πολέμου του 1914-1918.

Πέμπτον: Η κρίση αυτή θα μεταφέρει τη λαϊκή υποστήριξη των 80% του λαού προς την κυβέρνηση Τσίπρα, στη Χρυσή Αυγή, επωφελουμένη επιπλέον του κύρους που αυτή απέκτησε με τον αλόγιστο εγκλεισμό στις φυλακές, των νομίμων εκπροσώπων της στη Βουλή, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι πιθανότητες επικρατήσεως του εθνοσοσιαλισμού και η συνεχιζόμενη άνοδος της ελληνικής ισχύος. Πρόκειται δηλαδή, ως προς την ελληνική ισχύ, για μία κατάσταση στην οποία αυτή κερδίσει ούτως ή άλλως.

Έκτον: Και πάλι τα βασικά θύματα αυτής της εξελίξεως θα είναι οι Εβραίοι που θα κατηγορηθούν και πάλι ως οι βασικοί εκπρόσωποι των τραπεζικών συμφερόντων των ευρωκρατών τεχνοκρατών. Γι' αυτό και η εκβραϊκή γαλλοαμερικανική Banque Lazard, κυρία υποστηρικτής της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει με τη βοήθεια της Αμερικής, πάσει θυσία να αποστρέψει, έστω και μακροπροθέσμως, τη νίκη των ευρωκρατών που κινούνται προς όφελος του Δ' Ράιχ.

Δημήτρης Κιτσίκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News