default-image

Αποκάλυψη: "Με λογιστικές αλχημείες το κατοχικό δάνειο"

Κρήτη
Αποκάλυψη: "Με λογιστικές αλχημείες το κατοχικό δάνειο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με λογιστικές αλχημείες» όπως αποκαλύπτει το Ράδιο 9,84 και ο Γιώργος Σαχίνης, ελήφθη το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, θέμα το οποίο περνά προς εξέταση στο Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του 9,84, γι' αυτό το δάνειο οι ναζί συνέστησαν χρηματοοικονομική εταιρεία, το συσχέτισαν με το κατοχικό μάρκο στην Ελλάδα και τη σχέση του με το μάρκο της ναζιστικής Γερμανίας και μοχλεύοντάς το στο Βερολίνο στην ουσία το πούλησαν και πάλι κερδίζοντας δισ. μάρκα για τις πολεμικές επιχειρήσεις τους στο ανατολικό μέτωπο.

Το μέλος Σ.Ε. του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα Αριστομένης Συγγελάκης λέει, μιλώντας στο Ράδιο 9,84, πως ο λογαριασμός της κατοχής θα πληρωθεί στο ακέραιο, όποια κι αν είναι η προσέγγιση που κάνουν διαφορετικές πλευρές, με τελευταία αυτή της απόρρητης έκθεσης που βρίσκεται στα χέρια της κυβέρνησης και αναφέρεται στο ποσό των 11 δισ. ευρώ.

«Ας το ξεκαθαρίσουμε για άλλη μια φορά: Για εμάς, στο Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης, οι ελληνικές αξιώσεις είναι ενιαίες και αδιαίρετες και η σαλαμοποίησή τους ευνοεί μόνο τη Γερμανία», προσθέτει.

«Το κίνημα διεκδίκησης και ο ελληνικός λαός, στο σύνολό του, δε θα ανεχθεί μυστική διπλωματία και ανίερους συμβιβασμούς.

Κάνουμε επίσης σαφές προς τη γερμανική κυβέρνηση, που επιχειρεί με όλα τα μέσα να ξαναγράψει την Ιστορία και να ενταφιάσει το ζήτημα των γερμανικών οφειλών, ότι ματαιοπονεί!

Η Γερμανία δε θα μπορέσει να απαλλαγεί ποτέ από το στίγμα για τα εγκλήματα που διέπραξε το Γ' Ράιχ στην Ελλάδα χωρίς δικαιοσύνη και αποζημίωση!

Ο λογαριασμός της Κατοχής θα πληρωθεί εις το ακέραιο και θα είναι μέρα μεσημέρι!», λέει ο κ. Συγγελάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News