default-image

Ηράκλειο: Πυρετός διεργασιών στα επιτελεία των κομμάτων

Κρήτη
Ηράκλειο: Πυρετός διεργασιών στα επιτελεία των κομμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη διαδικασία  ψηφοφορίας όλων των μελών θα επιλεγούν οι 7 από τους 11  υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, ως πρόταση τουλάχιστον των τοπικών οργάνων.

Η ψηφοφορία γίνεται σήμερα, από το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, με περισσότερους από 40 υποψηφίους να είναι στη σχετική λίστα.

Τα μέλη του κόμματος θα οριστικοποιήσουν μια πρώτη λίστα, που θα συζητηθεί στη Νομαρχιακή Επιτροπή, και στη συνέχεια θα σταλεί στην Κεντρική Επιτροπή για τις οριστικές αποφάσεις.

Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί αύριο επίσης στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τον υπεύθυνο Οικονομικών της οργάνωσης Γιάννη Βαρδαβά στο Ράδιο 9,84. Περίπου 20 μέχρι στιγμής οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, σύμφωνα με το ίδιο. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο και του ευρωβουλευτή Μανόλη Κεφαλογιάννη, με τις αποφάσεις του ιδίου να αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

Σε προεκλογικούς ρυθμούς και το τοπικό ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να κλείσουν ψηφοδέλτια. Αύριο συνεδριάζει και η κεντρική Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, είπε στο Ράδιο 9,84 ο γραμματέας της Νομαρχιακής Λάμπρος Αντωνόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δε θα προχωρήσει στη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα και πως τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ θα είναι πολύ καλύτερα από αυτά που εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις. Εμμέσως πλην σαφώς και η επιβεβαίωση για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια των Γιώργου Χατζημαρκάκη και Αντώνη Βγόντζα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News