default-image

Ποιός φοβάται το υδρογόνο; - Μια συζήτηση με τον Κώστα Λάμπο

Απόψεις
Ποιός φοβάται το υδρογόνο; - Μια συζήτηση με τον Κώστα Λάμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που παρουσιάζουν η Έφη Ασημακοπούλου και ο Ζαχαρίας Λουδάρος στον αέρα του iDRadio, αυτή την εβδομάδα μπήκε ένα ζήτημα νευραλγικής σημασίας τόσο για τις ζωές μας όσο και για τις ίδιες τις… εθνικές πολιτικές!

Στην agenda της εκπομπής "Τalks & Views" γι' αυτή την εβδομάδα, μπήκε η ενέργεια, όχι με την συμβατική αλλά με την… εναλλακτική της μορφή. Καλεσμένος στο studio ήταν ο Κώστας Λάμπος, ειδικός σε θέματα παραγωγής ενέργειας μέσω υδρογόνου, ο οποίος μεταξύ άλλων μας μίλησε για την προσπάθεια της διεθνούς κοινότητας για εγκαθίδρυση και εδραίωση της αποκαλούμενης "υδρογονενέργειας" σε παγκόσμια κλίμακα, για την σημασία που έχει αυτή για την βιώσιμη ανάπτυξη και το περιβάλλον, για τους διεθνείς κολοσσούς που επενδύουν σε αυτή αλλά και για τους πολέμιους της, οι οποίοι είναι ουκ ολίγοι και ισχυροί.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: http://www.mixcloud.com/iDRadiogr/talk-n-views-idradio-26112014-%CE%B6%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CF%86%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%C

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News