Γιώργος Σαχίνης

Καπιταλισμός το "διαβολικό" σύστημα

Απεδείχθη ότι η τριπλή καπιταλιστική έννοια της δημοκρατίας, της ελευθερίας και του φεμινισμού είναι καθαρώς σατανική.

Τρεις είναι οι κοινωνικές θέσεις στη σημερινή κοινωνία μας:

1. Η παραδοσιακή χριστιανική κοινωνία, όπου η γυναίκα εργάζεται εντός του οίκου ως οικοκυρά, κάνοντας πολλά παιδιά και ανατρέφοντάς τα προς όφελος της κοινωνίας, με τον άνδρα να εργάζεται έξω, κερδίζοντας αρκετά χρήματα για να ζήσει την πολυπληθή οικογένειά του.

2. Η κομμουνιστική ή φασιστική κοινωνία όπου η γυναίκα εργάζεται εκτός του οίκου, ομού με τον άνδρα, αλλά προστατευομένη από την κοινωνική αλληλεγγύη, δηλαδή τον μισό χρόνο της ζωής της να υποστηρίζεται χρηματικά και κοινωνικά από τον κοινό δημόσιο κορβανά όταν τεκνοποιεί υπέρ του έθνους και του κοινού συμφέροντος.

3. Η καπιταλιστική κοινωνία η οποία, στο όνομα της ελευθερίας του ατόμου και με μοναδικό στόχο την συσσώρευση ατομικής περιουσίας, περνά μέσω επαίσχυντης

πλύσης εγκεφάλου τις σατανικές έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και του φεμινισμού που από την εποχή του αγγλικανού Μάλθους (19766-1834), υποδουλώνει τον πλανητικό πληθυσμό, καταστρέφοντας την οικογένεια, την πολυτεκνία και την γυναίκα, υποστηρίζοντας με τυπική αγγλοσαξωνική υποκρισία (βλέπε την σωστή ανάλυση του Μαρξ), το έθνος (που εξαφανίζει μέσω της ατεκνίας), την γυναίκα (που εξαφανίζει μέσω του φεμινισμού) και την κοινωνική συνοχή (που εξαφανίζει μέσω του ατομισμού). Περικόπτει τον μισθό του ανδρός για να υποχρεώνει τη γυναίκα να εργάζεται εκτός του οίκου ώστε να συμπληρώνει τον μειωμένο μισθό του ανδρός, χωρίς την παραμικρή κοινωνική προστασία.

Η σοσιαλδημοκρατία, δεκανίκι του καπιταλισμού, εμφανίζεται στην εξουσία στις περιόδους κατά τις οποίες φουντώνει η λαϊκή οργή κατά του καπιταλισμού (βλέπε σήμερα τον Σύριζα), όπως και κατά την διάρκεια του υπαρκτού σοσιαλισμού, και πείθει τους καπιταλιστές να κάνουν κοινωνικές υποχωρήσεις, να περιορίσουν τα κέρδη τους και να αποφύγουν τη δίκαιη σφαγή τους από τον λαό.

Το σημερινό παράδειγμα που διαφημίζεται σε όλα τα ΜΜΕ της μικρής Ελλάδος, όπου οι εργοδότες, απελευθερωμένοι από τον βραχνά των πιέσεων του ΚΚΕ που έχασε το αποκούμπι της της ΕΣΣΔ, πρώην πατρίδος του σοσιαλισμού, υποχρεώνουν την εργαζόμενη γυναίκα να την τεκνοποιεί, με αποτέλεσμα η ήδη τραγικά υπογεννητική Ελλάδα να εξαφανίζεται μέσω ελλείψεως πληθυσμού και ενθαρρύνσεως αλλοδαπών τριτοκοσμικών μεταναστών που εκμεταλλεύονται με μηδέν κοινωνική κάλυψη, αποδεικνύει ελπίζω, επιτέλους, στους πάντες ότι οι έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της φιλοπατρίας, στο στόμα των Σαμαρά και Σία είναι λέξεις καθαρώς σατανικές.

Στα χωριά, κάποτε, έδιναν στα βρέφη, μάκο, δηλαδή παπαρούνα-όπιο, για να μην κλαίνε και να κοιμούνται ήσυχα. Οι έννοιες της ελευθερίας και της δημοκρατίας είναι καθαρό μάκο για ενήλικες. Ευτυχώς τελευταία, οι δημοσκοπήσεις αποδεικνύουν ότι επάνω από το ήμισυ του ελληνικού πληθυσμού τάσσεται κατά του συστήματος, όχι απλώς κατά των κυβερνήσεων. Με άλλα λόγια θα υπεστήριζαν μία βίαιη επανάσταση, πραγματική ρήξη και ανατροπή, όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, για να καθαρίσει ο τόπος από τον σατανισμό του καπιταλισμού, φτάνει να υπήρχε νεολαία (που δεν υπάρχει) για να πάρει τα βουνά. Ο καπιταλισμός της δημοκρατίας, της ελευθερίας, των καζινών, λαχείων, του κοινοβουλευτισμού και της εγγενούς διαφθοράς είναι η μόνη Κόζα Νόστρα, η μοναδική απόλυτη εγκληματική οργάνωση της χώρας που προστατεύεται από τους ίδιους τους νόμους του κράτους και η ίδια εθεσμοθέτησε.

Δημήτρης Κιτσίκης

Σχόλια