default-image

Απίστευτο κι όμως κερδοσκοπικό: Η Αμφίπολη τώρα και στο... στοίχημα

Απόψεις
Απίστευτο κι όμως κερδοσκοπικό: Η Αμφίπολη τώρα και στο... στοίχημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμα χρόνου αποδείχθηκε τελικά για κάποιους να αρχίσουν την εμπορική αξιοποίηση της φρενίτιδας που έχουν προκαλέσει στην Ελλάδα και όχι μόνο οι ανακαλύψεις των αρχαιολόγων στον λόφο Καστά στην Αμφίπολη. Και τι πιο εύκολο και προσοδοφόρο από το στοίχημα. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε μια εταιρεία στοιχημάτων που διαφημίζεται και σε τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά έχει έδρα στη Μάλτα.

Για να δείξουν ωστόσο ότι αντιμετωπίζουν το θέμα και με κάποια... ελαφρότητα δίπλα στα πιθανά πρόσωπα, που σύμφωνα με τους αρχαιολόγους θα μπορούσαν όντως να βρίσκονται στο μεγαλοπρεπή τάφο, έχουν κάνει και ορισμένες υπερβολικές επιλογές που μόνο ως αστείες θα μπορούσαν να εκληφθούν. Τουλάχιστον έχουν φροντίσει αυτές οι υπερβολικές επιλογές να έχουν τεράστιες επιδόσεις ώστε να προκαλέσουν υποψία στους επίδοξους παίχτες.

Η καμπάνια της εταιρείας ξεκινά με το ερώτημα: Τι συνδέει την Αμφίπολη με τον Ρανιέρι; Ανακαλύψτε τα ειδικά στοιχήματα και διασκεδάστε παίζοντας. 

Το επόμενο βήμα πια είναι η επιλογή του στοιχήματος αυτού καθ' αυτού. Οι επιλογές συνολικά είναι δώδεκα, πέντε οι σοβαρές και πιθανές σύμφωνα και με τα λεγόμενα των ειδικών επιστημόνων, και επτά οι απίθανες αν και για όλους όσοι έχουν επιλεγεί υπάρχει μια μυστηριώδης ιστορία που είτε έχει να κάνει με το που βρίσκεται το πτώμα τους (για τα υπαρκτά πρόσωπα) είτε με την παρουσία τους στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη (για τους πρωταγωνιστές τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών).

Ως πιθανότερο «ένοικο» του τύμβου η εταιρεία θεωρεί τον Νέαρχο, στον οποίο δίνει τη μικρότερη απόδοση της τάξης του 3,65. Ακολουθούν η Ρωξάνη και ο γιος της Αλέξανδρος IV με 4,10, η Ολυμπιάδα με 4,55, ο Μέγας Αλέξανδρος με 7,25 και ο Κάσσανδρος με 12,20.

Τώρα αν κάποιος θέλει να προκαλέσει την τύχη του επενδύοντας σε πιθανότητες που μόνο σε «τρολάρισμα» θα μπορούσαν να αποδοθούν έχει τις ακόλουθες επιλογές:

1. Ο Αδόλφος Χίτλερ με 1.945

2. Ο Τζίμι Χόφα με 101

3. Ο Ιντιάνα Τζόουνς με 251

4. Ο Λοχίας Μπρόντι από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά Homeland με 501

5. Ο Ναύαρχος Γουίλιαμ Μπιλ Αντάμα από το battlestar Gallactica με 501

6. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν με 2011

Για όσους πιστεύουν τέλος ότι ο τάφος χρησιμοποιήθηκε ως τελευταία κατοικία για κάποιον άγνωστο υπάρχει και αυτή η επιλογή δίνοντας απόδοση 18,50.

Πηγή: koutipandoras.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News