default-image

Χ.Θηβαίος – Μ.Πασχαλίδης στις Αγ.Παρασκιές (Ηχητικό)

Κρήτη
Χ.Θηβαίος – Μ.Πασχαλίδης στις Αγ.Παρασκιές (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης συνεχίζουν την εντυπωσιακά επιτυχημένη συνεργασία τους και το φετινό Καλοκαίρι.

Περιοδεύουν σε Ελλάδα και Κύπρο χαρίζοντας αξέχαστες βραδιές γεμάτες με τα ομορφότερα τραγούδια τους.

Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα ακόμη τραγούδια.

Με αναφορές από το ιταλικό τραγούδι που γνώρισε και αγάπησε ο Χρήστος Θηβαίος από τα φοιτητικά του χρόνια στη Μπολόνια, αλλά και το Κρητικό τραγούδι που ενέπνεε το Μίλτο Πασχαλίδη κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, μέχρι τα στιγμιότυπα από τις συνεργασίες τους με σπουδαίους σύγχρονους δημιουργούς, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, το μόνο βέβαιό είναι πως η παρουσία τους στη σκηνή θα είναι απρόβλεπτη, ένας μουσικός διάλογος και ένα παιχνίδι με τη μνήμη, που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει.

Μαζί τους επί σκηνής η Μιρέλα Πάχου (τραγούδι, ακορντεον, πιάνο), ο Μάξιμος Δράκος (πιανο), ο Δημήτρης Σινογιαννης (ηλ. Κιθάρα) ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα) και ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο).

Την Παρασκευή 1η Αυγούστου συναντάνε το ιδιαίτερα αγαπητό κοινό του Ηρακλείου σε μια μεγάλη συναυλία στις Αγίες Παρασκιές.

Για την εμφάνιση αυτή, την κοινωνική πραγματικότητα στην Ελλάδα, την μουσική και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη να αντιληφθούμε όλοι μας ότι όσα ζούμε δεν είναι μία παρεκτροπή ελέω κρίσης, αλλά η κανονικότητα που μας προορίζουν οι ισχυροί του πλούτου , μίλησε σήμερα στον 9,84  ο Μίλτος Πασχαλίδης, στέλνοντας και το δικό του μήνυμα για την υπόθεση της εξουδετέρωσης των Χημικών στην Μεσόγειο :

Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση 10€ - Ταμείο 12€

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης», «Δισκοπωλείο Αεράκης» και ηλεκτρονικά στο viva.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News