default-image

Μπα, η ανακοίνωση του ΚΚΕ μας πείραξε;

Απόψεις
Μπα, η ανακοίνωση του ΚΚΕ μας πείραξε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αντζελίνα Τζολί έκανε διπλή μαστεκτομή, αφού πρώτα έκανε μια γονιδιακή εξέταση που της έδειξε 87% πιθανότητες να νοσήσει.

Αντίδραση Α

Μπράβο την ηρωίδα που όχι μόνο το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά που το δημοσιοποίησε κιόλας. Να παράδειγμα προς μίμηση. Να πάvε όλες να κάνουν το τεστ και να κάνουν  μαστεκτομές να σωθούν. Χωρίς ηλίθιες προκαταλήψεις.

Αντίδραση Β

Σιγά την ηρωίδα, μωρέ. Επειδή έχει τα λεφτά για το τεστ (περίπου 3.000 δολλάρια) καθώς και τα λεφτά για τη μαστεκτομή αλλά και για την πλαστική, πουλάει ηρωισμό. Εμείς εδώ με τα 427 ευρώ τον μήνα τι να πρωτοκάνουμε;

Αντίδραση των Α στην αντίδραση των Β

Ουστ από δω, μικρόψυχοι, που πάντα κάτι έχετε να πείτε.

Μια εταιρεία στις ΗΠΑ, η Myriad Genetics Inc., έχει κατοχυρώσει την πατέντα ενός γονιδίου! Συγκεκριμένα του γονιδίου στο οποίο βασίζεται το γονιδιακό τεστ που έκανε η Τζολί. Κάθε φορά που κάποιος κάνει το τεστ μέρος των χρημάτων πάει σε μια εταιρεία επειδή πατεντάραν αυτό που δημιούργησε η φύση. Περισσότερα για το πώς κατάφερε να κατοχυρώσει το γονίδιο εδώ.

Ίσως κάποια στιγμή να έπρεπε να κάνουμε μια πιο σοβαρή συζήτηση, όχι για τα βυζιά της Τζολί, αλλά για το ποιοι έχουν δικαίωμα στη ζωή ή ποιοι θα έχουν δικαίωμα στη ζωή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News