Επιτέλους, δείξτε λίγο σεβασμό στην ομάδα-κόσμημα που λέγεται ΠΟΑ!

Ποδόσφαιρο
Επιτέλους, δείξτε λίγο σεβασμό στην ομάδα-κόσμημα που λέγεται ΠΟΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να μην πήγαμε χθες στα Χανιά, αλλά είχαμε τη δυνατότητα να δούμε εικόνα και να έχουμε άποψη από όσα έγιναν στο παιχνίδι Γρανίτης-ΠΟΑ! Δεν είναι δυνατόν στο 2023 λοιπόν κύριοι να δίνεται πέναλτι σε μια αναμέτρηση και προφανώς μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων-για να το γράψω με...επιείκεια-να το παίρνει ο διαιτητής πίσω!

Δεν είναι δυνατόν στο σημερινό ποδόσφαιρο που τις αποφάσεις του διαιτητή τις αλλάζει...μόνο το VAR σε ένα παιχνίδι που κρίνεται σε ένα σημαντικό βαθμό μια άνοδος στις εθνικές κατηγορίες να έχουμε τέτοιες παλινωδίες! Ντροπή κύριοι! Ντροπή!

Δεν μπορείτε να αντιμετωπίζετε έτσι μια ομάδα-κόσμημα και καθαρή σαν διαμάντι! Που πέρυσι από τις διαιτησίες υποχρεώθηκε να βρεθεί στο Τοπικό-μιας και ο πρόεδρος της πάει με...τον σταυρό στο χέρι, άρα και το υπόλοιπο Δ.Σ.-και φέτος με το "καλησπέρα" υποχρεώθηκε να μείνει στο "Χ" στα παιχνίδια που είναι μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική! Στην κατηγορία που ανήκει αυτή η ομάδα δηλαδή (τουλάχιστον)!

Και για να μην είμαι και...τόσο μαλακός! "Καροτσάκι" πήγαν οι διαιτητές για να πάρουν πίσω το πέναλτι... Εικόνες από το Περιφερειακό Κρήτης της δεκαετίας του '90. Και που είσαστε; Μπορώ να το γράψω έτσι γιατί και τότε έκανα ρεπορτάζ και μάλιστα σε όλα τα γήπεδα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News