Η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη γράφει χρόνια τώρα ιστορία αλλά με Περακάκη πάει... για τη χρυσή σελίδα!

Ποδόσφαιρο
Η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη γράφει χρόνια τώρα ιστορία αλλά με Περακάκη πάει... για τη χρυσή σελίδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη ένα είναι το δεδομένο που αποκλείεται να υπάρχει άνθρωπος να μπορεί να αμφισβητήσει: Η προσφορά του Σταύρου Περακάκη είναι μεγάλη! Πρόκειται για έναν Ρεθυμνιώτη που δεν...ήταν αλλά έγινε Εργοτέλης και όπως έχει φανεί χωρίς να επιδιώκει την προσωπική του προβολή μαζί με τον προπονητή και τους συνεργάτες του και με τον Βαγγέλη Κουτσάκη πάντα κοντά, έφτιαξαν μια ομάδα που διαφημίζει τον σύλλογο σε όλη την Ελλάδα...

Βέβαια η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη είχε και στο παρελθόν διακρίσεις αλλά το θέμα αυτή τη στιγμή είναι η συσπείρωση-για τη μοναδική ομάδα που μπορεί να κάνει φέτος τους Εργοτελίτες να πανηγυρίσουν-και η συνέχεια με το μυαλό εντός γηπέδου για τη διεκδίκηση του τίτλου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν λοιπόν πως αυτό που "κρατάμε" για την ώρα είναι η παραμονή Περακακάκη, Ξυδάκη και αθλητριών και από τη νέα σεζόν αφού πρέπει να υπάρξει αγαστή συνεργασία και για τα οικονομικά θέματα θα τεθεί θέμα ξεχωριστού καταστατικού αλλά και εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Αλλά το γράφω για να το εμπεδώσουμε: Η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη γράφει χρόνια τώρα ιστορία αλλά με Περακάκη πάει για... τη χρυσή σελίδα!

Και κάτι ακόμη: Το γυναικείο ποδόσφαιρο διαφημίζει γενικότερα την Κρήτη; Δείτε την Εθνική: Η Βεατρίκη Σαρρή, τρεις παίκτριες του Εργοτέλη, δύο του ΟΦΗ και μία της ΡΕΑ βρίσκονται στις κλήσεις του προπονητή της Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών, Αλέξανδρου Κατηκαρίδη.Οι (24) κλήσεις αφορούν τις φιλικές αναμετρήσεις με την Κροατία (στις 7 και 10 Απριλίου) στο γήπεδο “Γεώργιος Καμάρας”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News