Και φέτος ο ΟΦΗ με...ευθύνη δική του δεν έχει να κερδίσει κάτι από τα Πλέι Άουτ...

Ποδόσφαιρο
Και φέτος ο ΟΦΗ με...ευθύνη δική του δεν έχει να κερδίσει κάτι από τα Πλέι Άουτ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα ήταν σημαντικό σε μια διαδικασία όπως την απίστευτα αδιάφορη και προβληματική όπως αυτή των Πλέι Άουτ να υπήρχε ένα κίνητρο για αυτόν που θα τερματίσει στο τέλος πρώτος! Για παράδειγμα αν στη διαδικασία έπαιζαν από τον πέμπτο μέχρι τον τελευταίο της κανονικής περιόδου και ο πέμπτος έβγαινε Ευρώπη δεν θα υπήρχαν αδιάφορες ομάδες!

Ωστόσο υπάρχει και κάτι άλλο που θα σημειώσουμε! Θα ήταν ωραίο για τον ΟΦΗ αν είχε κάποια "δικά του παιδιά" που θα βρίσκονταν στην ομάδα και θα έπαιρναν ευκαιρίες αντί για τους ξένους που αποκτήθηκαν και από τον χρόνο που τους δίνει ο Νταμπράουσκας φαίνεται να...παραδέχεται πως δεν ήταν αυτό που ήθελε! Σε μια διαδικασία που ο ΟΦΗ μπαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σχεδόν με εξασφαλισμένη την παραμονή, ζει το ίδιο έργο με κακές εμφανίσεις στο Ηράκλειο, γκρίνια και αποδοκιμασίες από τον κόσμο του!

Αποδοκιμασίες που θα ήταν μεγαλύτερες σαφέστατα αν δεν είχε ισοφαρίσει ο Μπάκιτς αλλά και σε ενδεχόμενη ήττα πολλοί θα έκαναν και άλλες, άσχημες σκέψεις όσο και αν ακούγεται υπερβολικό αυτό!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News