Τούρκος αθλητής στον ΟΦΗ; Γιατί όχι; Και ο Καντέρ Τούρκος είναι και τον Μπακασέτα Τούρκοι τον αποθεώνουν...

Αθλητισμός
Τούρκος αθλητής στον ΟΦΗ; Γιατί όχι; Και ο Καντέρ Τούρκος είναι και τον Μπακασέτα Τούρκοι τον αποθεώνουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kαι να λοιπόν που ο Ενές Καντέρ είναι καταζητούμενος από την κυβέρνηση της Τουρκίας. Δεν ξέρουμε αν είναι τρελός αν και ακόμα και αν έχει λίγη τρέλα μάλλον είναι...προϊόν της ευφυίας που διέθετε και διαθέτει γιατί δεν γίνεται να μην είσαι οξυδερκής και να φτάσεις να αγωνίζεσαι στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου...

Ο βετεράνος ΝΒΑer είναι στη λίστα των «τρομοκρατών» και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «turkishminute.com» η επικήρυξή του είναι ύψους 500.000 δολαρίων (σιγά ρε κουβαρντάδες) και αφορά σε οποιονδήποτε μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για τη σύλληψή του! Θέλετε να σας θυμίσουμε τι είχε πει πρόσφατα σε ταξίδι του στην Ελλάδα αυτό το πραγματικό παλικάρι; Θα το κάνουμε!

Αφού πρώτα γράψουμε πως ο Καντέρ είπε πολλά που δεν έχουν τολμήσει να πουν πολλοί Έλληνες και όχι μόνο ανώνυμοι αλλά και επώνυμοι! Καλωσορίζοντας λοιπόν ένα Τούρκο αθλητή στο Ηράκλειο-με αφορμή τη χθεσινή μεταγραφή που ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ-να σημειώσουμε για όσους αντιδρούν πως η Τουρκία βγάζει...τύπους σαν τον Ερντογάν αλλά βγάζει και Καντέρ!

Κάτι που συμβαίνει στην Ελλάδα με...όμοιους του που απλά έχουν ελληνικό ονοματεπώνυμο. Άλλωστε δείτε πόσοι σπουδαίοι Έλληνες εργάζονται στην Τουρκία, ανάμεσά τους εξάλλου είναι και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ, της "επίσημης αγαπημένης"!

Ανάμεσά τους και ο Μπακασέτας που αποθεώνεται στην Τουρκία! Θα μπορούσαμε ποτέ να αποθεώσουμε εδώ στην Ελλάδα έναν...Τούρκο Μπακασέτα που θα διέπρεπε στο πρωτάθλημα μας; Με τον Κουτλουάι μέχρι ένα βαθμό στη μπασκετική ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό είχε γίνει! Ας επιστρέψουμε όμως στο παλικάρι που λέγεται Ενές και αξίζει να τον λέμε με το μικρό του όνομα όπως κάνουμε στην Ελλάδα συνήθως για όσους αγαπάμε και ξεχωρίζουμε...

Ο Καντέρ λοιπόν λίγο πριν "φύγει" το 2022 χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την απειλή Ερντογάν «μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά» προσθέτοντας ότι «είναι απαράδεκτο και παράνομο ό,τι κάνει στην ανατολική Μεσόγειο».

Ο Καντέρ, μάλιστα, εκτίμησε ότι ο Τούρκος πρόεδρος «θα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τις εκλογές (σ.σ. το 2023)» και «θα "κλέψει" το αποτέλεσμα», χαρακτήρισε τον Ερντογάν «βάναυσο δικτάτορα» και «δούρειο ίππο του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία».

Ο Ενές Καντέρ που φιλοξενήθηκε και από τη μπασκετική ΑΕΚ στα Λιόσια αναφέρθηκε και στην «Αγιά Σοφιά» της Πόλης, χαρακτηρίζοντας «προσβλητική» τη μετατροπή της από τον Ερντογάν σε τζαμί. «Είναι δική σας κληρονομιά και τη μετέτρεψε σε τζαμί. Εγώ την ίδια ώρα μεγάλωσα σε γειτονιά με τζαμιά που ήταν μισοάδεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News