Αν ο Σεβαστάκης κάνει το θαύμα.... ο Εργοτέλης θα είναι νέος και σε όλα του ωραίος!

Ποδόσφαιρο
Αν ο Σεβαστάκης κάνει το θαύμα.... ο Εργοτέλης θα είναι νέος και σε όλα του ωραίος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θαύμα που γράψαμε πριν λίγες μέρες ότι μπορεί να γίνει παραμονές της Παναγίας για τον Εργοτέλη είναι όπως λένε οι πληροφορίες μας όλο και πιο κοντά!

Ο Μανόλης Σεβαστάκης αν και δεν είναι...θαυματοποιός φαίνεται πως εκτός από τη δεδομένη αγάπη που έχει για την ομάδα του Μαρτινέγκο, έχει και "τη θέληση και τη μπόρεση" για να πετύχει κάτι που φαινόταν πριν κανένα μήνα (και λιγότερο)  ακατόρθωτο!

Ενδεχομένως μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αν δεν έχουμε κάτι δραματικά απρόοπτο είναι πιθανό οι φίλαθλοι του Εργοτέλη να λυτρωθούν!

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γράψουμε κάτι με σιγουριά αλλά οι εξελίξεις είναι θετικές, ο Σάμι συζητάει και εμπιστεύεται τον άνθρωπο-κλειδί που προαναφέραμε και την ίδια ώρα μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές από...παντού, άλλοι μέσω των εκπροσώπων τους και άλλοι μόνοι τους κάνουν κρούσεις για να είναι τη νέα σεζόν στη Super League 2 με τον Εργοτέλη...

Και θα κλείσω με κάτι και θυμηθείτε το: Αν ο Σεβαστάκης...κάνει το θαύμα, ο νέος Εργοτέλης θα είναι μια ομάδα που και στη Super League 2 θα παίζει και δύσκολα θα βρίσκεις αρνητικά να της προσάψεις! Αν ο Σεβαστάκης κάνει το θαύμα (επαναλαμβάνω).... ο Εργοτέλης θα είναι νέος και σε όλα του ωραίος!

Όχι δεν είμαι ο ποιητής Φανφάρας και...ναι, κάθε λέξη (και) σε αυτό το άρθρο έχει το νόημά της. Και το κυριότερο; Κάποια σημεία δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον Εργοτέλη...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News