Ο Ζότα μας απέδειξε πως οι πραγματικοί σταρ δεν είναι απρόσιτοι...

Απόψεις
Ο Ζότα μας απέδειξε πως οι πραγματικοί σταρ δεν είναι απρόσιτοι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχα την τύχη μέσα στην εβδομάδα να γνωρίσω και να δειπνήσω με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Ντιόγκο Ζότα και την οικογένειά του! Και δεν το...ξαναγράφω γιατί θέλω να το βλέπω... γραμμένο! Όχι, πιστέψτε με, δεν είναι αυτό!

Απλά θέλω με την ευκαιρία εγώ που πάντα παίρνω το μέρος των ποδοσφαιριστών να τονίσω πως είναι ένα απλό και ταπεινό, ένα προσγειωμένο παιδί και ας έχει χρηματιστηριακή αξία 50 εκ. ευρώ και ας παίζει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, τη Λίβερπουλ κι ας είναι ένα από τα τρία μεγαλύτερα ονόματα (μαζί με Ρονάλντο και Μπρούνο Φερνάντες) στην Εθνική Πορτογαλίας του Φερνάντο Σάντος! Επειδή είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές, έστω μειοψηφία, και στην Ελλάδα που φτάνουν μέχρι και την.... Γ΄Εθνική και το παίζουν "βαριά πεπόνια" για να κάνουν μια δήλωση ή να δώσουν μία συνέντευξη (ευτυχώς στην Κρήτη έχουν μειωθεί στο ελάχιστο τελευταία) να ξέρουν πως οι μεγάλοι παίκτες-στην πλειοψηφία τους-είναι απλοί, λιτοί και καθόλου απρόσιτοι!

Βέβαια επειδή γνωρίζω πια καλά τους Πορτογάλους, είναι αλήθεια πως είναι ένας από τους καλύτερους λαούς στην Ευρώπη με παιδεία αλλά και σεβασμό στον συνάνθρωπο, σε βαθμό που δεν το συναντάς εύκολα σε όλους τους λαούς της Ευρώπης...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News