Ο ΟΦΗ εξακολουθεί να σκοράρει...και όταν χάνει! Άρα;

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ εξακολουθεί να σκοράρει...και όταν χάνει! Άρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επειδή δεν θέλω (ας μου συγχωρήσετε τον πρώτο ενικό) να κάνω τον...μετά Χριστόν προφήτη, αλλά ούτε θέλω και να...ευλογώ τα γένια μου, μετά το προχθεσινό Λαμία-ΟΦΗ 2-1, δεν μπορώ παρά να γράψω για άλλη μια φορά πως καμια απώλεια εκτός προγράμματος για την κρητική ομάδα μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένης πλέον και αυτής στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας δεν οφείλεται (μόνο) στην απουσία επιθετικού!

Ο ΟΦΗ στα παιχνίδια που...προσγειώθηκε ανώμαλα είχε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα και γενικότερα στην αμυντική λειτουργία. Επιτρέψτε μου λοιπόν να γράψω για άλλη μια φορά την προσωπική μου άποψη που είναι ξεκάθαρη: Ο ΟΦΗ χρειαζόταν ενίσχυση και σε άλλες θέσεις πλην του επιθετικού. Και οι αδυναμίες του έγιναν ακόμα μεγαλύτερες στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου όπου δεν υπήρχαν προφανώς ισάξιοι αντικαστατάτες αυτών που έλειπαν! Και θα μου πείτε τώρα αν δεν ερχόταν το...απίστευτα τραγικό λάθος του Καμάου στη χειρότερη περίπτωση ο ΟΦΗ θα έπαιρνε την ισοπαλία στη Λαμία! Ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το ότι υπήρχαν τρανταχτές αδυναμίες.

Θα δεχτώ ότι η κρητική ομάδα δεν έχει το ευκολο γκολ ενώ δημιουργεί φάσεις, αλλά θα επιμείνω κιόλας: Ο ΟΦΗ δεν μένει σχεδόν ποτέ στο μηδέν! Άρα;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News