Όταν δεν σου φτάνουν...δύο και τρία γκολ τότε το "θέμα" σου δεν είναι στην επίθεση!

Ποδόσφαιρο
Όταν δεν σου φτάνουν...δύο και τρία γκολ τότε το "θέμα" σου δεν είναι στην επίθεση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίνοντας από τα τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ κι ενώ συνεχίζεται η μεταγραφολογία αλλά και η γκρίνια συνάμα για την (μη) απόκτηση  μέχρι...χθες, σέντερ φορ, ένα είναι το βέβαιο: Η κρητική ομάδα δεν έχει πρόβλημα, ή αν προτιμάτε δεν έχει το μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση...

Μια ομάδα που αν ήταν...κανονική η διαιτησία είχε "βρει" το γκολ στην Τούμπα και πέτυχε χθες δύο γκολ έχοντας και χαμένο πέναλτι, με συγχωρείτε αλλά δεν έχει τόσο μεγάλο επιθετικό πρόβλημα! Ο ΟΦΗ έχει επαφή με τα δίχτυα σε κάθε παιχνίδι-εντός κι εκτός έδρας-ωστόσο περνάει μια άσχημη περίοδο αμυντικά λόγω της πτωτικής πορείας κάποιων ποδοσφαιριστών του που είχαν φτάσει σε πολύ καλύτερα επίπεδα απόδοσης (στο κέντρο και στα άκρα της άμυνας) και παράλληλα γιατί από τότε που έφυγε για το Κόπα Άφρικα ο Επασί...είναι ασόβαρος στα γκολπόστ, ακριβώς γιατί την ίδια λέξη (δυστυχώς) θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για τον βασικό του τον τελευταίο καιρό τερματοφύλακα! Μην βιαστείτε να σχολιάσετε ότι με όλα αυτά εννοούμε πως ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται έναν επιθετικό με ευχέρεια στο σκοράρισμα και ότι...δεν του λείπει! Είναι όμως μια ομάδα "φτιαγμένη" να "βρίσκει" τα γκολ κυρίως από τα χαφ της, έτσι έχει πορευτεί και έτσι...μπορεί να συνεχίσει αν χρειαστεί!

Ας το γράψουμε για να το εμπεδώσετε: Δεν είναι δυνατόν να μην φτάνουν δύο γκολ, ειδικά εντός έδρας, για να κερδίσεις και ενδεχομένως να μην έφταναν ούτε τρία το Σάββατο για τον ΟΦΗ αν είχε κάνει γκολ και το πέναλτι ο Νέιρα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News