Μόνο ανησυχία προκύπτει από τη Ριζούπολη...

Ποδόσφαιρο
Μόνο ανησυχία προκύπτει από τη Ριζούπολη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και να λοιπόν που τα κρούσματα κορωνοϊού που έγιναν γνωστά χθες βράδυ στον Απόλλωνα Σμύρνης πλησίασαν στην...ενδεκάδα! Είναι πολλά κύριοι! Πολλά και μόνο ανησυχία μπορούν να προκαλέσουν! Σίγουρα θα μπορούσε κάποιος χωρίς πολλή σκέψη να πει ότι τον ΟΦΗ... τον βολεύει η αναβολή αφού θα έπαιζε χωρίς το βασικό του κεντρικό αμυντικό δίδυμο!

Αγωνιστικά μπορεί να είναι κι έτσι! Γράφουμε όμως και μιλάμε για θέματα υγείας και το αγωνιστικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα! Πρέπει να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Οτιδήποτε άλλο δεν πρέπει να το σχολιάζουμε, ένα παραπάνω τώρα που είμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή και μάχη για να νικήσουμε την πανδημία!

Πάμε τώρα στην Αγγλία και στη Λίβερπουλ και σε θέμα που έχει να κάνει με την πανδημία: Ο Μο Σαλάχ μιλώντας στον αιγυπτιακό σταθμό «MBC Masr TV» αναφέρθηκε στον εμβολιασμό κατά του Covid-19, προτρέποντας όλο τον κόσμο να το κάνει.

Ο άσος της Λίβερπουλ μίλησε και για την αντιμετώπιση των reds όταν έμαθαν ότι ο Σαλάχ διαγνώστηκε πριν καιρό από κορωνοϊό.

«Δεν ήταν πραγματικά πρόβλημα, αλλά σχολίασαν ότι κόλλησα σε ένα γαμήλιο πάρτι. Αλλά ο αδερφός μου δεν θα παντρεύεται κάθε μέρα. Ελπίζω να μην παντρεύεται κάθε μέρα. Αυτά τα πράγματα μένουν στα αποδυτήρια και δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά, αλλά δεν ήρθε κι η καταστροφή».

Ενώ τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού αναφέροντας: «Είναι γιατροί που εργάζονται και σπουδάζουν ιατρική για χρόνια. Αν πω ότι το να εμβολιαστεί κανείς είναι λάθος, τότε είμαι σαν τον οποιοσδήποτε στον δρόμο που θα διόρθωνε τον τρόπο παιχνιδιού μου. Οι γιατροί και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το είπαν, επομένως πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Αυτή είναι η άποψή μου».

Διαβάστε όμως και αυτό, ειδικά εσείς οι φίλοι της Λίβερπουλ: Αντιμέτωπος με το… παρελθόν του θα τεθεί σήμερα ο Στίβεν Τζέραρντ. Από τον πάγκο της Άστον Βίλα θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως κάποια στιγμή στο μέλλον, αργά ή γρήγορα, ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός των Reds θα επιστρέψει για να καθίσει στον πάγκο.

«Ναι, πιστεύω πως θα γίνει σίγουρα. Το θέμα είναι πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Κι όχι μόνο για τον Στιβ. Είδατε τι έγινε με τον Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι. Ο Στιβ τα πάει εξαιρετικά αυτή τη στιγμή και είναι ακόμη νέος στην προπονητική. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αυτή τη δουλειά; Δεν μπορώ να το απαντήσω. Πάντως είμαι βέβαιος πως θα γίνει και θα είναι καλό για όλους. Όλα όσα έχει κάνει ο Στιβ μέχρι τώρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024...

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News