"Κάζο" της Ιταλίας στη Β. Ιρλανδία... αλλά για την Ελλάδα, την υπερδύναμη... απαγορεύονται οι γκέλες!

Ποδόσφαιρο
"Κάζο" της Ιταλίας στη Β. Ιρλανδία... αλλά για την Ελλάδα, την υπερδύναμη... απαγορεύονται οι γκέλες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και έρχομαι τώρα εγώ και λέω:

Η Ιταλία, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία δεν κατάφερε να κερδίσει χθες τη Βόρεια Ιρλανδία και να πάρει την απευθείας πρόκριση για το Κατάρ! Αν και ήταν το μεγάλο φαβορί του ομίλου της, είδε την Ελβετία του Τσούμπερ και των άλλων παιδιών να παίρνει το εισιτήριο, και πανάξια το πήρε αφού έμεινε όρθια πριν λίγες μέρες στη Ρώμη...

Εμείς όμως επειδή κάναμε το θαύμα του 2004 έχοντας παικταράδες και στη συνέχεια είχαμε Σάντος έστω και αν δεν είχαμε ανάλογους παίκτες και πήγαμε στους "8" της Ευρώπης και για πρώτη φορά στους "16" Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν σημαίνει πως γίναμε και καμια υπερδύναμη στο ποδόσφαιρο!

Εκπρόσωπο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουμε φέτος αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό! Η Εθνική πρέπει να κερδίζει μέσα-έξω και είναι αποτυχημένη που δεν κέρδισε...δύο φορές τη Γεωργία! Τη Γεωργία που κέρδισε όμως τη Σουηδία!

Είναι αποτυχημένη η Εθνική που δεν κέρδισε το Κόσοβο! Μόνο πως δείτε τι κάνει στο ποδόσφαιρο κάθε κράτος της πρώην Γιουγκοσλαβίας! Η Σερβία και η Κροατία είνα ήδη στο Κατάρ, το Μαυροβούνιο παίρνει ισοπαλία από την Ολλανδία και τα Σκόπια...ρίχνουν ακόμα και πεντάρες εκτός έδρας! Και οι άλλοι παίζουν μπάλα και ειδικά όταν έρχονται ξεκούραστοι όπως οι Κοσοβάροι και εμείς προερχόμαστε από υπερπροσπάθεια για την υπέρβαση-κι ας μην έγινε-κόντρα στους Ισπανούς!

Θα μου πείτε τώρα, "εσύ τι είσαι;" Θαυμαστής του Φαν Σιπ; Όχι, δεν είμαι! Όταν έχω δει στον ίδιο πάγκο Ρεχάγκελ και Φαν Σιπ δεν είμαι!

Αλλά στην τελική κάτι δεν μου πάει καλά όταν βλέπω πως οι ίδιοι που είχαν...θέμα με τον Σάντος πριν φύγει από την Ελλάδα, έχουν τώρα κολλήσει με τον Φαν Σιπ! 

Και χθες το βράδυ...πανηγύριζαν "πακέτο" για το "Χ" στο ΟΑΚΑ και το "2" στην Πορτογαλία!! Αυτοί, οι ίδιοι, οι γνωστοί-άγνωστοι...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News