Που πας ρε Λίο με τέτοιο καιρό;

Απόψεις
Που πας ρε Λίο με τέτοιο καιρό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Άγγλοι-Γάλλοι πατατάδες", έλεγε ο παππούς μου ο Γιώργος ο Μιμίκος αλλά τώρα...με τα πετροδόλαρα έχουν γίνει λεφτάδες!

Εδώ ο κόσμος καίγεται (δυστυχώς κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά) και ενώ στα δημοσιογραφικά γραφεία ακόμα κι εμείς οι αθλητικοί έχουμε κολλήσει στις εικόνες από τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα έρχεται και η οριστικοποίηση της μεγάλης ανατροπής! Ο Μέσι φεύγει από τη Μπαρτσελόνα!

Που πάς ρε Λίο με τέτοιο καιρό; Καταλαβαίνετε πως τα μεγάλα φαβορί να του...κλέψουν την καρδιά είναι δύο και σαφέστατα και τα δύο μακριά από την Ισπανία! Άγγλοι-Γάλλοι...πατατάδες έλεγε ο παππούς μου ο Γιώργος ο Μιμίκος αλλά τώρα είναι Άγγλοι-Γάλλοι οι λεφτάδες. "Άγγλοι-Γάλλοι" σε εισαγωγικά αφού οι μνηστήρες του Λίο είναι σύλλογοι από Αγγλία και Γαλλία με...πετροδόλαρα να κινούν τα πάντα!

Που πάει λοιπόν ο Αργεντινός μόλις πήρε (επιτέλους) το Κόπα Αμέρικα;

Ένας στους δυο κερδίζει ή στους δύο...και τρίτος χωρεί;

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί θα κοντραριστούν και αφού μάθουμε που θα πάει θα θέλουμε να δούμε αν κι εκεί θα είναι ο γνωστός Μέσι!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφυγε. Είχε μείνει 1η Ιουλίου ελεύθερος και ο Λαπόρτα δεν τα κατάφερε! Έγινε η ανατροπή αφού μέχρι χθες το βράδυ έμενε Μπάρτσα! Κάποιοι θέλουν να μάθουν πως άλλαξαν τα δεδομένα! Όλοι όμως θέλουν να μάθουν που πάει!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News