Η Ειρήνη Βασιλείου μοιάζει με την Καταρίνα Τζόνσον: Δεν έχει μάθει να τα παρατάει...

Απόψεις
Η Ειρήνη Βασιλείου μοιάζει με την Καταρίνα Τζόνσον: Δεν έχει μάθει να τα παρατάει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πήραμε την πρώτη...ασίστ από την Ειρήνη Βασιλείου που πάλεψε για να είναι σε αυτή την Ολυμπιάδα και δικαιώθηκε

Από την Ειρήνη που είμαστε βέβαιοι πως ακόμα και αν είχε κάποιο πρόβλημα μικροτραυματισμού που ενδεχομένως μπορούσε να επηρεάσει την προσπάθειά της στο Τόκιο δεν θα έλεγε τίποτα γιατί δεν έχει μάθει στις δικαιολογίες...

Θα γράψουμε λοιπόν σήμερα για αυτή την κοπέλα που συγκλόνισε χθες θέλοντας πάση θυσία να τερματίσει και δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως μοιάζει με την Ειρήνη! Μοιάζει γιατί και η Ειρήνη δεν έχει μάθει να τα παρατάει, δεν εγκαταλείπει!

  Στη διάρκεια της προσπάθειάς της στα 200μ. η Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον βρέθηκε στο ταρτάν! Έμοιαζε και ήταν ουσιαστικά νοκ άουτ για τον αγώνα! Το μεγάλο της πρόβλημα με τον αχίλλειο τένοντα επανήλθε και η Βρετανίδα επταθλήτρια τέθηκε εκτός μάχης. Αρνήθηκε να τη μεταφέρουν με αμαξίδιο, ήθελε να τερματίσει όρθια.

Ας το πάρουμε από την αρχή: Η Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον έκανε το παν για να 'ναι παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Πριν από 7 μήνες η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2019 στο έπταθλο είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αχίλλειο και, μολονότι οι προβλέψεις δεν ήταν ευοίωνες, κατόρθωσε να επανέλθει με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της κορυφαίας του είδους που είχε κερδίσει στην Ντόχα και να φορέσει στο λαιμό της το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας της.

Το πεπρωμένο της ήταν να μην τα καταφέρει! Κατά τη διάρκεια της πρώτης σειράς του αγωνίσματος των 200 μέτρων η 28χρονη από το Λίβερπουλ κατέρρευσε λόγω προβλήματος στο λαβωμένο πόδι της και η προσπάθειά της έμεινε ημιτελής.

Γιατροί και εθελοντές έσπευσαν να βοηθήσουν την άτυχη αθλήτρια, η οποία, αν και εμφανώς συντετριμμένη από την άσχημη τροπή που πήρε η συμμετοχή της στη διοργάνωση, αρνήθηκε τη συνδρομή. Αντιθέτως βρήκε την εσωτερική δύναμη να σηκωθεί και με όσες δυνάμεις της είχαν μείνει να φτάσει ως τον τερματισμό!

Φυσικά η προσπάθειά της δεν υπολογίστηκε δίπλα στις υπόλοιπες και έμεινε στους 2.886 βαθμούς των πρώτων τριών αγωνισμάτων (110μ, ύψος, σφαίρα).

Αναπόφευκτα η Τζόνσον-Τόμπσον έπεσε στην 22η θέση της γενικής κατάταξης, από την 5η που ήταν ως τότε.

Διαβάστε όμως και αυτό, χωρίς σχόλια: Η μητέρα της Ρέιβεν Σάντερς, απεβίωσε λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του αργύρου μεταλλίου στη σφαιροβολία από την 25χρονη, όπως αποκάλυψε η Αμερικανίδα αθλήτρια στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

«Αφήνω για λίγο τα social media για να φροντίσω την ψυχική υγεία και την οικογένειά μου», έγραψε στο Twitter, προσθέτοντας: «Η μαμά μου ήταν μια υπέροχη γυναίκα και θα ζήσει για πάντα μέσα μου. Ηταν ο νούμερο ένα φύλακας άγγελος μου. Θα σε αγαπώ πάντα και για πάντα».

Η Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ (USOPC) και η ομοσπονδία στίβου των ΗΠΑ (USATF) μοιράστηκαν με τη Σάντερς τις «σκέψεις και τις προσευχές» τους σε κοινή ανακοίνωση.

«Η USOPC και η USATF θα ήθελαν να εκφράσουν στη Ρέιβεν τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Η μητέρα της αφήνει πίσω μια απίστευτη κληρονομιά στην κόρη της για την οποία είμαστε τόσο περήφανοι και ευγνώμονες που αποκαλούμε συμπαίκτη μας», ανέφερε η κοινή ανακοίνωση...

Πηγή φωτογραφίας: ΣΕΓΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News