Τους μύρισε...αντικρυστό, άρα μην εκπλαγείτε αν δείτε τους Αντετοκούνμπο στ' Ανώγεια!

Μπάσκετ
Τους μύρισε...αντικρυστό, άρα μην εκπλαγείτε αν δείτε τους Αντετοκούνμπο στ' Ανώγεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τρία χρόνια από τώρα, το 2024, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν στη Γαλλία και βέβαια στην περίφημη "πόλη του φωτός", το Παρίσι. Μάλιστα χθες η FIBA έδωσε ιδέα στην Ελλάδα για τον επόμενο σημαιοφόρο. Και φυσικά πρότεινε τον πρωταθλητή του ΝΒΑ, MVP των τελικών και δύο φορές MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ένας τεράστιος παίκτης που οδήγησε τους Μπακς στο ιερό... δισκοπότηρο του ΝΒΑ και ταυτόχρονα ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά και τους αθλητές. Ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και έφτασε στην κορυφή, παραμένοντας ταπεινός, βάζοντας πάνω από όλους την οικογένεια του και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των δικών του ανθρώπων. Ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει, δοξάζοντας την χώρα μας στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και ίσως στο μέλλον να του δοθεί η ευκαιρία που τόσο αξίζει, να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς. Βέβαια για να γίνει το σενάριο πραγματικότητα πρέπει να είναι ο Γιάννης με την ελληνική αποστολή στην επόμενη Ολυμπιάδα. Από εκεί ξεκινάμε! Και για να είναι ο Γιάννης με την Ελλάδα...πρέπει να είναι εκεί η Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ! Καθώς-δυστυχώς-"η επίσημη αγαπημένη" δεν...το πολυέχει με τις Ολυμπιάδες! Ας ευχηθούμε να αλλάξει αυτό, να πάει, να πάει και ο Γιάννης και ας του δώσουμε και τη σημαία!

Αλλά ας σταθούμε λίγο και σήμερα στα όσα γράψαμε και πριν λίγες μέρες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και στην προκειμένη περίπτωση να είσαστε βέβαιοι πως όσα ισχύουν για τον Γιάννη ισχύουν και για τον μεγαλύτερο αδελφό της οικογένειας Αντετοκούνμπο, που δεν είναι άλλος από τον ιδιαίτερα αγαπητό Θανάση. Τι είπε λοιπόν ο Θανασάκης σε live του στο Instagram; Τι αποκάλυψε και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν έρθει Ελλάδα και δείχνει την αδυναμία των παιδιών στην Κρήτη;

«Θέλω μόλις γυρίσω στην Ελλάδα να κάτσω στο μπαλκόνι να φάω αντικριστό και γαλακτομπούρεκο. Μπουζούκια πού; Είναι ανοιχτά τα μπουζούκια; Ο στόχος είναι να παω στην Ελλάδα, να δω τους φίλους και να το γιορτάσουμε στα Σεπόλια. Να τα σπάσουμε όλα στην Αθήνα. Θέλω να πάω και στη Νιγηρία».

Βέβαια δεν διευκρίνισε που θα το φάει το αντικρυστό αλλά όπως καταλαβαίνετε η Κρήτη έχει πολλές πιθανότητες και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο μετά...τα Σφακιά να δουν από κοντά τους Αντετοκούνμπο και...στα Ανώγεια!Όπως καταλαβαίνετε ο Σαλούστρος με την καταγωγή που έχει με την διάσημη πλέον οικογένεια έχει...μάθει πολλά Γιάννη και Θανάση!

Τέλος, σε ερώτηση που έγινε στον Θανάση για το πώς νιώθει ως πρωταθλητής, επεσήμανε: «Νοιώθω σαν να ξεκίνησα σήμερα το μπάσκετ. Είναι ένα συναίσθημα που προσπαθώ να το εξηγήσω και να βρω λόγια. Κάνεις κάτι για μια πόλη που δεν έχει γίνει εδώ και μισό αιώνα. Έχει να γίνει δύο γενιές. Θα είσαι στα βιβλία της ιστορίας για πάντα. Ονειρεύεσαι να πάρεις τον τίτλο και συγκινείσαι όταν το παίρνουν άλλοι. Λες ότι θέλεις να το πετύχεις κι εσύ και τελικά το κάνεις μαζί με αυτή την τρομερή ομάδα».

Πηγή φωτογραφίας:  ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News