Δεν ελπίζουν τίποτα, δεν φοβούνται τίποτα στον Εργοτέλη...

Ποδόσφαιρο
Δεν ελπίζουν τίποτα, δεν φοβούνται τίποτα στον Εργοτέλη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης κέρδισε καταρχάς τον κόσμο του! Υπήρχαν αρκετοί που είχαν γκρινιάξει και άλλοι πάλι που είχαν δυσανασχετήσει με τα αποτελέσματα την περίοδο που "έκανε κοιλιά"! Ακόμα και αυτοί πήραν πίσω όσα έλεγαν!

Ο Εργοτέλης κέρδισε τη φίλαθλη Ελλάδα! Από παντού άκουγες ακόμα και χθες μόνο καλά λόγια, με μικρές εξαιρέσεις που δεν πρέπει να δίνουν σημασία στο Μαρτινέγκο.

Ο Εργοτέλης κέρδισε στα Play Off Ξάνθη και Λεβαδειακό, και θα ξανακέρδιζε και τον Ιωνικό αλλά ας...όψεται ο διαιτητής Φωτιάς!

Είναι τραγική ειρωνία αλλά ο Εργοτέλης έπαιζε...με τη φωτιά φέτος αφού είχε την πρώτη θέση και την έχασε με δικές του, συνεχόμενες γκέλες! Και όμως έδειχνε χθες στην Νίκαια πως είχε...μια φορεσιά σαν αυτή των...πιλότων στη Formula 1 που μπορεί μέσα από φωτιά να περάσει αλώβητη! Όχι, δεν ήταν έτσι τελικά: Αλλο αυτή η φωτιά, κι άλλο αυτός ο Φωτιάς! Που με τις αποφάσεις του πέτυχε όσα δεν πέτυχαν τα μπάτζετ. Γιατί με το μικρότερο μπάτζετ από τους διεκδικητές ο Εργοτέλης είχε την καλύτερη ομάδα. Το ξαναγράψαμε. Και νέα παιδιά και παιδιά από τις ακαδημίες και άλλα πολλά. Όχι όμως μια τέτοια διαιτησία! Να έχουν ψηλά το κεφάλι στο Μαρτινέγκο, Δεν ελπίζουν τίποτα αλλά δεν φοβούνται και τίποτα, σαν τον κύρη του λόφου...

Υ.Γ. Μπράβο σε όσους πήγαν στο αεροδρόμιο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News