Αχ Αννούλα απ' τα Χανιά, σήμερα έχεις τη γιορτή σου...

Απόψεις
Αχ Αννούλα απ' τα Χανιά, σήμερα έχεις τη γιορτή σου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η βραδιά μας πήρε και είναι περασμένα μεσάνυχτα και έρχονται-το ένα μετά το άλλο-τα μηνύματα από πολιτικούς και φορείς για την Άννα Ντουντουνάκη.

Εμείς αυτό που θα πούμε ή μάλλον θα θυμίσουμε είναι τα λόγια του Λευτέρη Πετρούνια, είναι και πρόσφατα! Οι αθλητές μας πρέπει να έχουν στήριξη από κάθε άποψη από την Πολιτεία και κυρίως οικονομική! Και αποδεικνύουν πως δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι άλλο από τους υπόλοιπους, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Η Άννα Ντουντουνάκη αναδείχτηκε από έναν σύλλογο που ακόμα και αν δεν είσαι από τα Χανιά, ούτε καν από την Κρήτη, καταλαβαίνεις πως είναι κεφάλαιο για τον υγρό στίβο στη μεγαλόνησο! Στο πόλο χρόνια τώρα έχει μια μεγάλη ομάδα για τα ελληνικά δεδομένα με ανάδειξη αθλητών που έφτασαν στην Εθνική και στο υψηλότερο επίπεδο και στην κολύμβηση το αποκορύφωμα ήταν σήμερα που ένα δικό του παιδί, η Άννα του, ανέβηκε στο πιο ψηλό ευρωπαϊκό σκαλί!

Σήμερα έχει την...κολυμβητική εορτή της η Αννούλα και όχι "στου Δεκέμβρη τις 9 που λέει και το τραγούδι"!

Ελπίζουμε όμως να μπορεί να γιορτάζει...και από αύριο! Αν προτιμάτε, να γιορτάζει και μετά την Ολυμπιάδα! Γιατί τώρα όλοι θα την έχουν στα ώπα ώπα, μέχρι να πάει και στο Τόκιο και γιατί όχι να φέρει κι από κει κανα μετάλλιο! Μια δυο μέρες μετά από την Ολυμπιάδα πρέπει να την θυμούνται πάλι όλοι, την Αννούλα (απ' τα Χανιά και όχι του χιονιά), τον Λευτέρη, την Στεφανίδη και τ' άλλα παιδιά! Έτσι;;

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News