Εργοτέλης είναι... τα λόγια του Ταουσιάνη στο τέλος!

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης είναι... τα λόγια του Ταουσιάνη στο τέλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το ότι ο Εργοτέλης έφτασε ως εδώ με πολύ μικρότερο μπάτζετ και μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από τους άλλους διεκδικητές και επίσης με πολλά παιδιά από την Κρήτη και από τις ακαδημίες του θα γράψουμε και στη συνέχεια (είναι ένα πρωτάθλημα από μόνο του όλο αυτό)! Ωστόσο δεν μπορούμε να μην σταθούμε και σήμερα. Δείτε με ποιες ομάδες διεκδικεί στα ίσα ακόμα και την πρώτη θέση! Με τον Λεβαδειακό που ξέρετε πόση δύναμη έχει εντός κι εκτός γηπέδου και βέβαια διαθέτει ποδοσφαιριστές με πολύ πλούσιο βιογραφικό από Ελλάδα και εξωτερικό! Με τον Ιωνικό που έκανε έδρα το γήπεδό του ακόμα και τώρα στην εποχή της πανδημίας και βέβαια έχει πάρει σφυρίγματα αλλά έχει Έλληνες και κυρίως ξένους με τρομερή ποιότητα!

Και για το τέλος αφήσαμε την ομάδα που κέρδισε χθες ο Εργοτέλης, την Ξάνθη, που το μπάτζετ της μπορεί να είναι όσο και ομάδων που βρέθηκαν στην...πρώτη οκτάδα της μεγάλης κατηγορίας!

Ένα μεγάλο μπράβο στον Εργοτέλη που έχει να παρουσιάσει την τεχνογνωσία στο ποδόσφαιρο και τίποτε άλλο! Και δεν θέλει και τίποτε άλλο! Αν μπορεί να βγει με τα δικά του μέσα, με τα Κρητικόπουλα και με πολλά παιδιά των ακαδημιών του, έχει καλώς! Αν όχι, θα το κάνει του χρόνου! Αλλά γιατί να μην μπορεί εδώ που φτάσαμε! Βέβαια όλοι σκέφτονται τις μεγάλες γκέλες στο Παγκρήτιο που στοίχισαν όταν αυτή η ομάδα έκανε κοιλιά! Σίγουρα έχουν δίκιο! Ωστόσο η ομάδα αυτή έδειξε χαρακτήρα και αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε! Σήκωσε κεφάλι και στη συνέχεια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο! Και πάει να κάνει κάτι τώρα ανεπανάληπτο και μοναδικό: Να κάνει μόνο νίκες στη διαδικασία των Πλέι Οφ και σε μια διαδικασία που μπήκε τέταρτη να καταλήξει πρώτη ή στη χειρότερη περίπτωση δεύτερη! Όλα αυτά με συγκινητικό τρόπο αφού αυτά τα λόγια του Ταουσιάνη στους παίκτες του μετά από κάθε ματς συγκινούν ακόμα και κάποιον που δεν είναι Εργοτελίτης! Αυτό κι αν είναι Εργοτέλης! Δεν μπορούμε ομως να μην προσθέσουμε κι αυτό: Μεγάλη δικαίωση για Σάμι-Τουτζάρη και το ότι όλα τα χρόνια που είναι στην ομαδα έχουν μια βάση παικτών. 

Θα κλείσουμε με κάτι διαφορετικό, που βγαίνει πραγματικά από μέσα μας: Καλό ταξίδι Μίλτο Ανδρεανίδη!

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News