Όλα δείχνουν πως ο Μέσι μένει στη "Μπάρτσα", αλλά...άλλοι θα κρίνουν το μέλλον!

Απόψεις
Όλα δείχνουν πως ο Μέσι μένει στη "Μπάρτσα", αλλά...άλλοι θα κρίνουν το μέλλον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλέποντας το βράδυ του Σαββάτου το clasico που πράγματι ήταν ένα από τα πιο θεαματικά των τελευταίων χρόνων καταλήξαμε στο συμπερασμα ότι η Μπαρτσελονα ακόμα κι αν μείνει ο Μέσι δεν θα μπορεί να έχει την ομάδα από το πρόσφατο παρελθον αν δεν ενισχυθεί!

Αυτό ισχύει και με τη Ρεάλ που είναι ίσως πιο δυνατή αυτή τη στιγμή από τη Μπάρτσα! Στην Ισπανία βέβαια αμφότερες οι δυο μεγάλες ομάδες και μαζί και η Ατλέτικο ίσως να έχουν τις ίδιες πιθανότητες για το πρωτάθλημα αλλά στην Ευρώπη είναι αλλιώς! H άποψή μου είναι πως όλα θα κριθούν στα επόμενα χρόνια από το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Εμπαπέ (κυρίως αυτος), Νεϊμάρ, Χάαλαντ! Αν μοιραστούν σε Μπάρτσα και Ρεάλ τότε αμφοτερες θα είναι και πάλι ανώτερες από την Παρί και μαζί με Σίτι, Μπάγερν και τη Λίβερπουλ με τη Γιουβέντους (ίσως και την Ίντερ) θα διεκδικούν τους μεγάλους τίτλους! Αν μια ομάδα πάρει δυο από τους τρεις, είτε η Μπάρτσα είτε η Ρεάλ τότε θα είναι το πρώτο φαβορί για την κορυφή της Ευρώπης! Και με δεδομένη όπως θεωρούμε την παραμονή Μέσι στη Μπαρτσελόνα και Ρονάλντο στη Γιούβε τα γράφουμε αυτά...

Eντωμεταξύ φως για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα ρίχνει και η L' Equipe. Όπως αναφέρει, ο Αργεντινός σταρ «πιέζει σχεδόν κάθε μέρα» τον πρώην συμπαίκτη του Νεϊμάρ για να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Κάτι τέτοιο, αν φυσικά έχει βάση, σημαίνει πως οι πιθανότητες του «Λέο» να παραμείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε είναι πολλές.Μέσι και Νεϊμάρ έπαιξαν μαζί για τέσσερις σεζόν στην Μπαρτσελόνα, κερδίζοντας εννέα τίτλους συμπεριλαμβανομένου του Champions League το 2015.

Πάντως για την επιστροφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα, τα εμπόδια που παραμένουν είναι το τεράστιο έλλειμμα (1,17 δισεκατομμύρια ευρώ) και η αποφασιστικότητα της Παρί Σεν Ζερμέν να ανανεώσει με τους ίδιους οικονομικούς όρους που έχει στο ισχύον συμβόλαιο του, ετήσιες αποδοχές 36,8 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News