Και ο διάδοχος Ρονάλντο και Μέσι είναι και...παγοθραυστικό είναι!

Απόψεις
Και ο διάδοχος Ρονάλντο και Μέσι είναι και...παγοθραυστικό είναι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι πως δεν μου αρέσει ο Νεϊμάρ, εξάλλου φιλο-Βραζιλιάνος έγινα  το 1982 στο πρωτο Μουντιάλ που παρακολούθησα, φιλοβραζιλιάνος παραμένω! Ωστοσο το παλικάρι που είναι και θα είναι για τα επόμενα χρόνια ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη είναι από τη Γαλλία και λέγεται Κυλιάν Εμπαπέ! Αν υπήρχε ένας λόγος που θα μπορούσε να χάσει η Μπάγερν από την Παρί ηταν αυτός! Αν υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να κρίνει μόνος του (με συμπαραστάτη αξιο τον Νεϊμάρ) το φετινο Τσάμπιονς Λιγκ ειναι αυτός! Αν επίσης υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή που αν πάει στη Ρεάλ (ακούγεται περισσότερο) και την κάνει και πάλι πρωταθλήτρια Ευρώπης, είναι πάλι αυτός: Εμπαπέ! Και αν συνυπολογίσω πως ήδη έχει πάρει το Μουντιάλ με την Εθνική Γαλλίας και μετά από ένα χαμένο τελικό πέρυσι (για το Champions League) τότε θα προσθέσω πως αν πάρει και  την κούπα...με τα μεγάλα αυτιά θα έχει κάτι παραπάνω από τον Μέσι λόγω Εθνικής. Ο Κριστιάνο έχει πάρει Euro με την Πορτογαλία του Σάντος, οπότε ΟΚ αλλά ο Μέσι-με όλο τον σεβασμό-δεν έχει οδηγήσει την Αργεντινή σε κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου όλα αυτά  τα χρόνια που παίζει..,

Και να γράψω και...την άλλη την κακία μου, το ευχαριστήθηκα απόψε αν και στη Γαλλία υποστηρίζω τη Μαρσέιγ που οι Γερμανοί τα έχαναν και το...παγοθραυστικό καθάριζε! Αλλά επειδή είδα και καλή Ρεάλ με τρομερό Βινίσιους χθες και πιστευω πως θα περάσει, όπως πιστεύω πως θα περάσει και η Σίτι και επειδή αυτή η Τσέλσι λάου λάου είναι ικανή για όλα, βλέπω μεγάλες μάχες στα ημιτελικά και ανοικτά τα πάντα!

Είναι φανερό όμως και κλείνω με αυτό, καλός ο Χάαλαντ, καλός και ο Λουκάκου (τον έχω δει και από κοντά στα 17 του), αλλά ο διάδοχος Ρονάλντο και Μέσι είναι αυτός, ο κύριος της φωτογραφίας..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News