Στην Νίκαια εδραιώθηκε στην κορυφή, σήμερα μπορεί... να εκτοξευτεί ο Εργοτέλης!

Ποδόσφαιρο
Στην Νίκαια εδραιώθηκε στην κορυφή, σήμερα μπορεί... να εκτοξευτεί ο Εργοτέλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τα όσα έγιναν και όσα θα γίνουν στον ΟΦΗ μετά τη χθεσινή ήττα από τη Λάρισα δεν θα γραψουμε τώρα κατι. Θεωρώ πως η κριτική δεν έχει πια νόημα και προέχει η συσπείρωση.

Θα γράψω όμως δυο λόγια για τον Εργοτέλη. Μετά την χθεσινή ισοπαλία στην Νίκαια μεταξύ Ιωνικού και Ξάνθης και κρίνοντας από το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό να παίζει στα Χανιά και τον Διαγόρα (προς το παρόν αντέχει ψηλά) στην Πάτρα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη υπόθεση είναι για την ομαδα του Ταουσιάνη να κερδίσει σήμερα τη Δόξα Δράμας!

Με τη γλώσσα των αριθμών, αν οι "κιτρινόμαυροι" κερδίσουν και χάσουν Λεβαδειακός και Διαγόρας, ξεφεύγουν 5(!) βαθμούς από τη δεύτερη θέση! Αν πάλι ένας απο τους δύο ή και οι δύο πάρουν ισοπαλία, τότε ο Εργοτέλης-πάντα με προϋπόθεση την νίκη-θα ανεβάσει τη διαφορά στους 4! Προσωπικά-αν και μιλάμε  για ποδόσφαιρο-θεωρώ πως δεν θα κερδίσουν σήμερα ούτε ο Λεβαδειακός, ούτε και ο Διαγόρας! Και επειδή ο γύρος αυτός είναι πολύ δυσκολότερος για τον Εργοτέλη συγκριτικά με τον πρώτο (έχει να πάει σε Λιβαδειά, Ξάνθη, Πάτρα), σήμερα έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει διαφορά! Η νίκη στην Νίκαια τον εδραίωσε στην κορυφή, σήμερα μπορεί να εκτοξευτεί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News