Μανόλης Τζανακάκης: Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής που αθόρυβα κάνει σπουδαία χρονιά...

Απόψεις
Μανόλης Τζανακάκης: Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής που αθόρυβα κάνει σπουδαία χρονιά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την ευκαιρία της μεταγραφής Καρέλη στον Παναιτωλικό θέλουμε σήμερα να σταθούμε σε έναν ακόμη Κρητικό ποδοσφαιριστή που αναδείχτηκε από τον Εργοτέλη και έχει συνδεθεί με την ομάδα του Αγρινίου. Για την ακρίβεια είναι ήδη ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου.

Ο λόγος για τον Μανόλη τον Τζανακάκη. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που αθόρυβα και χωρίς πολλά λόγια (έως καθόλου) κάνει μια πολύ καλή σεζόν και ειδικά με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή του.

Ο ποδοσφαιριστής αυτός που όταν προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Εργοτέλη ήταν για πολλούς ισάξιο, για κάποιους και μεγαλύτερο ταλέντο από τον Μπουχαλάκη ακόμα και τώρα θεωρούμε πως θα μπορούσε να είναι σε ομάδα μεγαλύτερης δυναμικής από τον Παναιτωλικό. Βλέπετε βρέθηκε σε έναν Άρη που δεν έχει σχέση με τον φετινό που με μια...ανεξήγητη δύναμη παίρνει όποιον παίκτη θέλει και παίζει ανάμεσα σε 2η και 3η θέση.

Χαιρόμαστε για τον Τζανακάκη γιατί είναι ένα παιδί που γνωρίζουμε από τα πρώτα του βήματα. Θυμάμαι και πότε συναντηθήκαμε τελευταία φορά και μιλήσαμε για μπάλα από κοντά. Στα μέρη του ήταν, στη "γιορτή πατάτας" με συναυλία της Γλυκερίας, στο Τζερμιάδο, στο Οροπέδιο Λασιθίου...

Καλή συνέχεια να έχεις Μανόλη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News