ΟΦΗ και Εργοτέλης μοιάζουν σε αγωνιστική φιλοσοφία...

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ και Εργοτέλης μοιάζουν σε αγωνιστική φιλοσοφία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηρουμένων πάντα των αναλογιών, ο ΟΦΗ με τον Εργοτέλη δείχνουν ομοιότητες στον τρόπο παιχνιδιού τους. Επαναλαμβάνουμε τηρουμένων των αναλογιών γιατί άλλου επιπέδου παίκτες και άλλης χρηματιστηριακής αξίας υπάρχουν στις δύο ομάδες.

Και οι δυο ομάδες του Ηρακλείου θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, να έχουν τη μπάλα, να έχουν τον έλεγχο, αλλά υστερούν για πολλούς σε άλλα σημεία. Χρειάζονται "τσαγανό" και περισσότερο πάθος! Βέβαια στον Εργοτέλη οι δικαιολογίες είναι πολλές γιατί το πρωτάθλημα ξεκίνησε όπως ξεκίνησε αλλά και για τον ΟΦΗ και για τον Εργοτέλη θεωρούμε πως μπορούν να δείξουν χαρακτήρα στη συνέχεια.

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του ένα παιχνίδι μεθαύριο Τρίτη που μπορεί και πρέπει να βγάλει αντίδραση κόντρα σε μια ομάδα που δείχνει να είναι στα "κυβικά" του. Πρέπει να την προσέξει γιατί έχει ένα σέντερ φορ "killer" (Μπαράλες) αλλά μπορεί να δείξει χαρακτήρα, να κερδίσει και να κάνει νέα αρχή.

Όσο για τον Εργοτέλη; Ναι, δεν είναι και ό, τι καλύτερο, κάθε άλλο, όσο νωρίς κι αν είναι ακόμα, το γεγονός ότι ο Εργοτέλης σε δυο παιχνίδια που έχει δώσει στη δεύτερη κατηγορία μετράει ισάριθμες ήττες.

Ωστόσο μια ομάδα πρέπει να δείχνει πάντα χαρακτήρα όταν θέλει να θεωρείται και να είναι μεγάλη για τα δεδομένα της κατηγορίας που βρίσκεται. Δεν θα κάνουμε ποτέ σύγκριση σε μεγέθη αλλά σύγκριση πάντα ανάλογα με τα δεδομένα. Πάμε λοιπόν στο παράδειγμα της Ρεάλ:

Μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Αλκογιάνο στο Κύπελλο, οι Μαδριλένοι έβγαλαν αντίδραση και πέρασαν... αέρα από την έδρα της Αλαβές (1-4), επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News