Ο Γκατούζο μιλάει και...βγάζει τον πιτσιρικά που έπαιζε μπάλα στις αλάνες!

Απόψεις
Ο Γκατούζο μιλάει και...βγάζει τον πιτσιρικά που έπαιζε μπάλα στις αλάνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και μόνο από τις δηλώσεις που έκανε και αυτή τη φορά ο Τζενάρο Γκατούζο καταλαβαίνει κανείς πως αν και πάμπλουτος και παρά το βαρύ του όνομα, βλέπει το ποδόσφαιρο όπως την εποχή που πιτσιρικάς έπαιζε στις αλάνες...

Και δεν σας κρύβω προσωπικά πως μου αρέσει να τον ακούω να μιλάει και πως μου δείχνει αυθεντικός. Άλλωστε η αγάπη του για το άθλημα είναι τέτοια που μπορεί να τον κάνει να νικήσει και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει! Και του το ευχόμαστε!

Διαβάστε όμως δηλώσεις:  "η Γιουβέντους έχει εννέα συνεχόμενα πρωταθλήματα και έχει τη δυνατότερη νοοτροπία, την σεβόμαστε όμως δεν πρέπει να την αφήσουμε να... μυρίσει αίμα.

Η ταυτότητα της ομάδας μας έχει αλλάξει τους τελευταίους έξι μήνες όπως και αυτή της Γιουβέντους, οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει πολλά.

Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας, ένας τελικός ανεβάζει την ανδρεναλίνη και τις προσδοκίες. Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη παίζουν ουσιαστικά ένα άλλο άθλημα, Έχουμε αγώνες κάθε τρεις μέρες, ο κορωνοϊός παραμονεύει. "

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως προκάλεσαν και τα όσα είπε  ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ για τον Πίρλο: "Ξεκινήσαμε την καριέρα μας σε ηλικία 15-16 ετών μαζί. Είμαστε καλοί φίλοι, έχουμε περάσει ωραίες στιγμές εντός και εκτός γηπέδου. Ο Πίρλο έγραψε στο βιβλίο του για τις πλάκες που μου έκανε, εγώ νομίζω πως του έχω ρίξει περισσότερες σφαλιάρες απ’ όσες του έριξε ο πατέρας του.". 

Δε νομίζω να θέλετε περισσότερα σχόλια ε;;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News