H μεγάλη του Ατσαλένιου σχολή...

Ποδόσφαιρο
H μεγάλη του Ατσαλένιου σχολή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηράκλειο αν μη τι άλλο ήταν και παραμένει ένας σπουδαίος "ποδοσφαιρικός πόλος". Δεν είναι τυχαίο πως όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε Ηρακλειώτες ποδοσφαιριστές να διακρίνονται με τις μικτές ομάδες που φτάνουν στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος και στη συνέχεια να διακρίνονται και με μεγάλες ομάδες της χώρας.

Όπως βέβαια και με την Εθνική...

Δύο Ηρακλειώτες που έπαιξαν στην Εθνική ομάδα, ο ένας στο παρελθόν και ο άλλος είναι εν ενεργεία, είναι ποδοσφαιρικά παιδιά του Ατσαλένιου. Ο λόγος για τον Μιχάλη Σηφάκη και τον Γιώργο Γιακουμάκη. Ενδεχομένως, αν είχε προσεχθεί στον Παναθηναϊκό θα το είχε πετύχει και ο Μανόλης Ρουμπάκης που ανήκει στη γενιά που εκτοξεύτηκε από την παρουσία του Ράικο Γιάνγιανιν στο προσφυγικό προάστιο.

Βλέποντας αυτές τις μέρες πως η Ακαδημία του ΠΟΑ βρίσκει συνέχεια τρόπους να κρατάει ενεργούς όλους τους πιτσιρικάδες που την απαρτίζουν, γνωρίζοντας το πάθος του Γιάννη Καλέμπουμπα για τις ακαδημίες, πάθος που έχει...ίδιο και ο νυν πρόεδρος Γιώργος Λέλεκας, δεν έχουμε παρά να δώσουμε τα εύσημα στον ΠΟΑ και την Ακαδημία του για όλα όσα έχει δώσει στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και για όλα όσα έχει να δώσει. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News